Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAY’I CHP ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart akşamı Hatay’ı CHP zihniyetinden kurtararak gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını söyledi.

ÖNTÜRK: HATAY’I CHP ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ

Gündem   A+a-

 
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Cumhur İttifakı teşkilatları ve meclis üyesi adayları ile birlikte Altınözü’ne bağlı Hanyolu, Sofular, Kozkalesi, Kamberli ve Tepehan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Öntürk, yerel seçimlere az bir zaman kala 10 yıldır kenti CHP zihniyetinden bir daha dönemeyecekleri şekilde kurtaracaklarını kaydetti.
 
Öntürk, şeytani planlarla ve dışarıdan aldıkları desteklerle seçimi almaya çalışanlara bu milletin sandıkta büyük ders vereceğini ifade etti.
 
“DAĞITTIĞIMIZ BROŞÜRLER BİZİM SÖZLEŞMEMİZDİR”
 
Milletvekilliği döneminde yapacağı projelerle ilgili beyanname verdiğini kaydeden Öntürk, dağıtılan el broşürlerinin de bu anlamda vatandaşlara verdiği sözler olduğunu kaydetti.
 
5 yıl içinde bu projelerin hayata geçeceğini de sözlerine ekleyen Öntürk; “10 senede memlekete hizmet etmeyen bir yapı varken biz haller, otogarlar, mezbahaneler yapacağız diyoruz. Dağıttığımız broşürler de bizden hesap sorabilmeniz içindir. İnşallah 10 senedir söz verip de yapmayanlara vatandaşlarımız olarak hesabı siz sandıkta vereceksiniz. Size söz verdiği üzere 2 ayda hastaneleri, 1 yılda 10 bin konutu teslim edenlere de sandıkta desteğinizi göstermenizi istiyoruz. Sizlerin desteği ile inşallah bu şehirde nasıl belediyecilik yapılır herkese göstereceğiz. Yakınımızda bizlerle birlikte büyükşehir olan kentler ile aramızdaki fark çok açıldı. İnşallah 5 yıl içinde bu farkı kapatarak Hatay’ımızı kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet