Skip Navigation Links

İnşaat ve Yerinde Dönüşüm Projelerine Güvenilir Marka Geldi

Samet Çamkes SAM İnşaat'la Yerinde Dönüşüme de El Attı

İnşaat ve Yerinde Dönüşüm Projelerine Güvenilir Marka Geldi

Ekonomi   A+a-

 Başarılı Genç İşinsanı Samet Çamkes, medikal ve inşaat sektörü yatırımlarını hem çeşitlendiriyor, hem de geliştiriyor.
İskenderun ve Arsuz'da yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Samet Çamkes, bir çok inşaat firmasının girmeye cesaret edemediği yerinde dönüşüm alanında da hizmet vermeye başladı.
Arsuz Karaağaç Işıl Sitesi kavşağı civarında hizmete giren SAM İnşaat Emlak, bölge halkı için önemli kolaylıklar sunuyor.
SAM İnşaat Emlakla sektörü canlandırmak için kolları sıvayan Samet Çamkes, yerinde dönüşüm projelerinde en büyük sıkıntının yüksek fiyat talebi ve güven meselesi olduğunu belirterek, “Biz her zamanki gibi güvenli yaşamlar inşa etmeye devam edeceğiz” diyerek önemli bir noktaya dikkat çekiyor.
Bilindiği üzere deprem felaketinin ardından gerek konteyner ve gerekse de prefabrik yapılarla ilgili dolandırıcılık ve suistimal durumları yaşanmış ve onlarca deprem mağduru vatandaş bir darbe de dolandırıcılardan yemişti.
Yaşanan mağduriyetlere son aylarda yerinde dönüşüm projelerine yüksek fiyatlar veren müteahhitler eklenince, mağduriyetlerin ardı arkası kesilmedi.
İşte bu sorunların tamamını ortadan kaldırmak, vatandaşın sorunlarını bir tanıdık isim, bölgenin evladı, her zaman ulaşılabilir ve güvenilir bir isim olarak yerinde dönüşüm projelerine giren SAM İnşaat ve Emlak şirketi sahibi Samet Çamkes, yorucu ve stresli prosedürlerin çözümünde de kolaylıklar sunuyor.
Bölgede yüzlerce bina inşa eden en güvenilir inşaat şirketlerinin sahibi Çamkes ailesinin bir ferdi olan Samet Çamkes, yerinde dönüşüm, kat karşılığı inşaat, tadilat, dekorasyon hizmetlerinin yanısıra farklı markalarda seramik ve vitrifiye ürünlerinin satışına da başlıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet