Skip Navigation Links

'Esentepe'ye Yerinde Dönüşüm Sözü'

Nazmi Ceylan; 'Bu bölgelerin Yerinde Dönüşüm Projesini ben yapacağım. Söz veriyorum' dedi.

'Esentepe'ye Yerinde Dönüşüm Sözü'

Gündem   A+a-

 
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Esentepe mahallesi sakinleriyle ev toplantısında bir araya gelerek çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
 
"İMAR PROJESİNİN MİMARI OLACAĞIM!"
 
İskenderun'da imar sorunu yaşayan bölgelere ayrıca önem gösteren Nazmi Ceylan; "Bir çok mahallemizde bu sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bir Belediye vatandaşın imar sorununu çözemiyorsa neyi çözecek? Deprem yaşadık, evsiz kaldı insanlar, Kentsel Dönüşüm planını yapamadılar. Ama söz veriyorum, Yerinde Dönüşüm sorununu 5 yıl içinde hem Tepe Mahallelerinde hem de Beldelerde çözeceğim. Vatandaşlarımız mağdur olmadan Devletimizin desteğiyle gerekli imar planları yapılacak, bundan kuşkunuz olmasın. Benim uzmanlık alanım İmar, Kentleşme, Yerinde Dönüşümdür."
 
CEYLAN: "UÇARI PROJELERE KİMSE KANMIYOR!"
 
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan bir çok mahalleyi gezdiğini ve göze hitap eden sıradan hizmetlerin dahi yerine getirilmediğini ne yazık ki görüyorum Açıklamasında bulunurken; "İskenderunlu hemşehrilerimiz konut istiyor. Devletimiz bir çok illerde bunu yaparken Belediye olarak neden uzun yıllar bu bölgemizin imar sorununu çözemiyor? Ben söyleyeyim, çünkü proje yapamıyorlar, uzlaşmacı olamıyorlar. Ama seçimlerde hayal satıyorlar, 'Zaten buralar bize oy veriyor' diyorlar" ifadelerini kullandı.
 
"EZBERİ BOZACAĞIZ!"
İskenderun'u kağıt üzerinde 'Burası bizim, şurası bizde' hesaplar yapmasın. Biz o hesapları bozduk. Artık hiç bir bölgemizi oy deposu göremeyeceksiniz. İskenderun'da vatandaşlar artık icraat istiyor ve biz o icraatı yapacağız. Esentepe mahallesine söz veriyorum asfalt ile kaldırım tepe mahallelerimizi geçiştirmeyeceğiz" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet