Skip Navigation Links

Sami Üstün'ün Arsuz'u Ayağa Kaldıracağına İnancımız Tamdır

Sami Üstün Olmasaydı CHP'ye Oy Vermeyecektik !

Sami Üstün'ün Arsuz'u Ayağa Kaldıracağına İnancımız TamdırWeb
TV

Politika   A+a-

 CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün'le Dilek Bıkmaz ev sahipliğinde biraraya gelen kadınlar;
 
Sami Üstün'ün Arsuz'u Ayağa Kaldıracağına İnancımız Tamdır
 
CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, seçim çalışmalarına girişimci ruhları, toplumsal konulara duyarlı, memleketi için elini taşın altına koyan kadınlarla sabahın erken saatlerinde Leonard Güzellik Merkezi ve Butik işletmesinde başladı.
Arsuz Karaağaç bölgesinin kadınlarıyla sabah sohbetinde Leonard Güzellik Merkezi ve Butik İşletmecisi Dilek Bıkmaz ev sahipliğinde biraraya gelen Sami Üstün, hem projelerini anlattı hem de kadınların sorularını samimiyetle yanıtladı.
 
Sami Üstün Olmasaydı CHP'ye Oy Vermeyecektik !
 
Arsuz adayı Sami Üstün olmasaydı CHP'ye oy vermeyecektik diyen kadın seçmenlere teşekkür eden Başkan Adayı Üstün, eğitimcilik yaşamı boyunca elde ettiği başarı ve güveni ilçenin her noktasında yapacağı hizmetlerle taçlandırmak ve büyütmek amacında olduğunu söyledi.
 
Sahil Şeridi Mini Büfeler Üniversiteli Gençlere Verilecek !
Sahil şeridinde açılacak mini büfelerin özellikle üniversite öğrencilerine verilmek suretiyle eğitime katkıya dönüşmesi yönünde bir planlama içinde olduklarını belirten Sami Üstün, Arsuz'un her noktasında yapılacak her işin tek tek plan ve projelerinin de hazır olduğuna dikkat çekti.
 
Çocuklarım İçin Ne İstiyorsam Tüm Çocuklar İçin O Olacak !
 
Gelecek nesillere emanet edilecek çok güzel ve eserlerle dolu bir Arsuz bırakmak hedefine dikkat çeken Sami Üstün, ev sahipliğinden dolayı Dilek Bıkmaz'a ve toplantıya katılan toplumsal meselelere duyarlı kadınlara teşekkür etti.
Bölgenin bir ferdi olarak çocukları için ne istiyorsa tüm çocuklar için aynı şeyi istediğine vurgu yapan Üstün, cadde ve sokakları pırıl pırıl, altyapısı tamamlanmış, üst yapısı da hızlı bir şekilde yaşanabilir bir şekilde planlanmış bir ilçe için genç ve dinamik bir ekiple yola çıktığını belirterek, sahili ve yaylaları düzenlenmiş, bereketli tarım alanlarında ürünlerin değerlendirileceği soğuk hava depoları ve kooperatif yoluyla pazarlanacağı bir ilçe için tüm planlamaların hazır olduğunu söyledi.
 
Patili Dostlara Çok İyi Bakılacak !
 
Kadınların sorduğu sahil şeridi yüzme ve yürüyüş alanları ile sokak hayvanları sorunlarına da açıklama getiren CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, özellikle sokak hayvanlarının toplanması ve rehabilitesinin ardından Hatay Büyükşehir barınaklarına iletilmesini sağlayacaklarına vurgu yaptı ve sahilinde, cadde ve sokaklarında aydınlatmaları yapılmış güvenli yürüyüş alanlarının da planlama dahilinde olduğunun altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 
Sami Üstün'ün Arsuz'u Ayağa Kaldıracağına İnancımız Tamdır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet