Skip Navigation Links

Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Dönmez Belediye Başkanı Gibi Çalışıyor

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, yerel seçimler henüz yapılmadan gittiği her mahallenin sorun ve sıkıntılarını çözüme k

Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Dönmez Belediye Başkanı Gibi Çalışıyor

İskenderun   A+a-

 

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, yerel seçimler henüz yapılmadan, gittiği her mahallenin sorun ve sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.
 
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, gittiği yerlerde sıkıntısı olan vatandaşlarımızın sorunlarını çözdğü gibi mahallelerimizin de acil çözülmesi gereken sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Denizciler Mahallesinde kötü görünüm arz eden, vatandaşlarımızı sıkıntıya sokan yolları kendi şirketi ile çözüme kavuşturdu. Dönmez, kendisine ait şirketinin ekip ve ekipmanlarını anında mahalleye gönderip, bozuk olan yolları düzelterek, halkımızın yol sorununu anında çözdü.
 
Dönmezoğlu Group'a ait iş makineleri hummalı bir çalışma içine girerek, yolları düzelterek güzel bir görünüme kavuşturdu.
 
Mahalle sakinleri uzun zamandır yapılamayan yolları kısa sürede kendi imkânları ile düzelten Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e teşekkür ederek, her zaman yanında olacaklarını önemle ifade ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet