Skip Navigation Links

NAZMİ CEYLAN SPORCULARIN YANINDA

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan sporun ve sporcunun yakında olmaya devam ediyor.

NAZMİ CEYLAN SPORCULARIN YANINDA

İskenderun   A+a-

 
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan sporun ve sporcunun yakında olmaya devam ediyor.
 
İskenderun'da başarılı çalışmalarla ülke genelinde adından söz ettiren Göktürk Akademi Spor Kulübü'nü ziyaret etti.
 
Kulüp Yetkilisi ve antrenörü Sedat Fahlioğulları ve 2023 Türkiye Analig Türkiye şampiyonu 2024 Okulları arası Türkiye Türkiye 3.sü olan Merve Fahlioğulları ile 2023 Minik Yıldızlar kategorisinde Türkiye 2.si olan Milli Sporcu Yağmur Fahlioğulları'nı bizzat antrenmana katılarak tebrik etti.
Başkan Adayı Nazmi Ceylan; "Türkiye'de gurur yaşatan Milli Sporcularımız İskenderun'dan başarıya ulaşması gurur verici, bizler sosyal Belediyeci olarak her zaman yanlarında olacağız. Benim için öğrencinin ve sporcunun yeri her zaman ayrıdır. Destekleyeceğimiz sözünü buradan tüm spor kulüplerine ve sporculara deklare ediyorum." Açıklamasında bulundu.
 
"GENÇ BASKETÇİLERE MORAL ZİYARETİ"
 
İskenderun Kapalı Spor Salonu'nda Basketbol oynayan minik basketçileri izleyen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan basketçilere başarılar diledi.
 
İskenderun Akdeniz Spor Kulüp Başkanı Veysel Çelik ve antrenör Uğur Kiraz, Enes Turhan, Halil Cem Kısa eşliğinde antreman yapan çocukları izleyerek aileleriyle sohbet etme fırsatı buldu.
Nazmi Ceylan İskenderun Kapalı Spor Salonu'nda İdman Yapan Sporcuları İzledi
 
"GENÇ SPORCULAR KENTİMİZİN GURURU"
 
İskenderun bir çok Spor dallarında ülke genelinde başarılar yakaladığına değinen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; "Çocuklarımızın spora yönelmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak geleceğe yapılan en doğru yatırımdır. Böyle oluşumları maddi ve manevi desteklemek Belediyelerin asli görevidir. Bizler üstümüze düşen ne varsa yapmak için söz veriyoruz." Açıklamasında bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet