Skip Navigation Links

“Sorunları Çözmek ve Sizlere Hizmet İçin Geliyoruz”

CHP Belediye Başkan Adayı Duduoğlu, Otogar Esnafını dinledi!

“Sorunları Çözmek ve Sizlere Hizmet İçin Geliyoruz”

İskenderun   A+a-

 
CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının sorunlarını dinledi.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve partililerin katılımıyla gerçekleşen ziyareti otogar esnafını olumlu ve samimi bir havada karşıladı.
 
CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Milletvekili Güzelmansur ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin, otogar esnafına hitaben birer konuşma yaptılar.
 
Otogar esnafı, Belediye Başkanı Adayı Mehmet Duduoğlu’ndan kentin yönetimine geldiğinde; altyapı ve temizlik İşleri, Otoparkların düzenlenmesi ve sayılarının arttırılması, temizlik hizmetlerinin düzenli ve etkin bir şekilde yürütülmesi, yol ve kaldırım bakımı ve yenileme çalışmaları hizmetlerine ilişkin taleplerini de dile getirdiler.
 
İskenderun Otogar Esnafı Başkanı Ubeyt Gültekin, üyeler ve otogar esnafını dinleyen CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyete, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir İskenderun için, taşımacılık ile ilgili beklentilerini dile getirdiler. CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, otogar esnafını dinleyerek onların beklentilerine ilişkin çözüm önerileri üzerinde konuştular.
 
Otogar esnafını dinleyen CHP Belediye Başkanı Adayı Mehmet Duduoğlu, sorunları çözmek ve sizlere hizmet için geliyoruz” dedi.
 
Otogar Esnafı, mevcut terminalin şehir trafiğinde tıkanmalara yol açtığını belirterek çözüm yolu istedi, Duduoğlu ve Savaş, İskenderun Otogarının yeni yerini de ortak belirleme yoluna gitti.
CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, “Daha yaşanabilir bir şehir yaratmak için aranızda bulunuyorum. Bu süreçte, şehrimizin her kesiminden gelen insanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ortak akılla hareket etmek, benim için çok önemli. Sizlerle birlikte şehrimizi daha güzel bir yere taşımak için çalışacağız. Sizlerle olan iletişimimiz sürekli olacak ve sorunlarınızın çözümü için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim. Desteklerinizle, daha yaşanabilir, daha güvenli bir İskenderun ve daha güvenli bir Hatay için birlikte çalışacağız. Bizleri konuk ettiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyor, sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmemizi temenni ediyor ve güzel günler diliyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet