Skip Navigation Links

'ATSİAD NAZMİ CEYLAN'I AĞIRLADI'

İYİ PARTİ İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte konuk ol

'ATSİAD NAZMİ CEYLAN'I AĞIRLADI'

İskenderun   A+a-

 
Akdeniz Tüccar ve Sanayi İşadamları Derneği Başkanı Mithat Ceritbinmez, Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile yoğun katılımıyla Nazmi Ceylan'ı misafir etti.
 
CEYLAN: 'ATSİAD BÖLGEMİZE DEĞER KATIYOR'
 
İskenderun'da STK'ların ayrıca önem verdiğini dile getiren İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; "ATSİAD üyesi bir çok değerli dostlarımız var ve İskenderun için emek veren uzun yıllar istihdam yapan iş insanlarıyla oluşmuş kıymetli bir kuruluştur. Biz siyasiler için en çok istişarelerde bulunacağımız noktalardır. Belediye olarak İş insanlarımızın önerileri ve şikayetlerini dinler, çözüm odaklı faaliyet gösterirsek İskenderun'u her alanda kalkınmasını sağlamış oluruz." Dedi
 
"EN BÜYÜK HAYALİMİZ BÖLGEMİZİ CAZİP MERKEZİ YAPMAK"
 
İskenderun başarılı İş insanlarımızın olduğu bir şehir ve buraya yatırımcı çekmek için önemli projelerimiz var. Fuarlar düzenleyip binlerce kişiyi bu sektörlerle ilişki kuracak ortamı hazırlamamız gerekiyor. Biz Belediye olarak inşallah kazandığımızda bölgemize bir çok sektörde insan çekerek cazip merkezi haline getireceğiz. Sadece yerli değil yabancı yatırımcıları da getirmek için sizlerle mesai harcamanın gururunu yaşayacağız." Açıklamasında bulundu.
 
BAŞKAN CERİTBİNMEZ: "NAZMİ CEYLAN'I İYİ TANIYORUZ"
 
 
ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, "Nazmi Ceylan ağabeyimizdir, her zaman ulaşabildiğimiz bölgemizde iş adamlığı ve siyasetiyle dürüst, yardımsever bir insan olduğunu çok iyi biliyoruz. Samimiyeti siyasetiyle kanıtlamış, her kesimde yer edinmiş önemli bir isimdir. Ziyaretinden dolayı ATSİAD olarak şahsım ve üye arkadaşlarımız adına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz." Açıklamasında bulundu.
 
Kalabalık katılımın olduğu ziyarette soruları yanıtlayan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan misafirperverliğinden dolayı Başkan Mithat Ceritbinmez'e ve ATSİAD Üyelerine teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet