Skip Navigation Links

“Hekimlerimizin Daima Yanında Olacağız”

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Duduoğlu: “Hekimlerimizin Daima Yanında Olacağız”

“Hekimlerimizin Daima Yanında Olacağız”

İskenderun   A+a-

 
 
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bu gün İskenderun Devlet Hastanesi, Gelişim ve Palmiye Hastanesi ve MD Park Hastanesi’ni ziyaret etti.
 
Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Emin Turhan, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yusuf Diker, MD Park Hastanesi Başhekimi Süleyman Saygılı ve hastanelerde görevli personel ve doktorlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, konuşmasında; “Sevgili doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Her gün büyük bir özveriyle çalışarak insan hayatını kurtarıyorsunuz. Sağlık alanındaki üstün gayretiniz ve fedakârlığınız için teşekkür ederiz. Sizlere sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. İyi ki varsınız, iyi ki bu zorlu mücadelede bizimlesiniz. Her zaman yanınızdayız. Sağlık hizmetlerinin en önemli bileşenlerinden biri olan sizler, bizlerin sağlığını korumak ve iyileştirmek için büyük bir özveriyle çalışmaktasınız. Sizlerin mesleklerine olan bağlılığı ve insanlık adına yaptığınız fedakârlıklar takdire şayandır. Bizim için çok değerlisiniz. Bu nedenle, her zaman yanınızda olacağımızı ve ihtiyaç duyduğunuz her an destek olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum. 14 Mart Tıp Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.” Dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet