Skip Navigation Links

'GELİRLERİNİZİ ARTTIRIP GİDERLERİNİZİ AZALTACAĞIZ'

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, balıkçı esnafı ile bir araya geldi.

'GELİRLERİNİZİ ARTTIRIP GİDERLERİNİZİ AZALTACAĞIZ'

İskenderun   A+a-

 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, balıkçı esnafı ile bir araya geldi.
 
"GELİRLERİNİZİ ARTTIRIP GİDERLERİNİZİ AZALTACAĞIZ"
 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, balıkçı barınağına giderek, burada balıkçı esnafının sorunlarını dinledi.
 
Başkan Adayı Mehmet Dönmez ve beraberindeki heyeti İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Habip Yücel ile birlikte balıkçı esnafı karşıladı.
 
Balıkçı esnafı olarak sorunlar yumağı ile boğuştuklarını ifade eden Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Habip Yücel, başlıca sorunları sıralayarak, özellikle altyapı ve su konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirti. Yücel ayrıca sahildeki gezinti tekneleri içinde bir düzenleme yapılmasını istedi.
Balıkçı esnafının İskenderun için olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez ise, "Deniz sevdadır, aşktır. Balıkçılık sevdası da bir başkadır. Sizin derdiniz, bizim derdimizdir. Deniz tutkunuzu çok iyi anlıyorum. Sorunların hiçbiri çözülemeyecek değil! Herkesin derdi, evine helal ekmek götürebilmektir. Barınağı hızlıca yaptırıp gelirinizi arttırıp, giderlerinizi düşürebilmek için çalışacağız. İnşallah işinize engel olan sorunları hep birlikte çözeceğiz"dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet