Skip Navigation Links

“BU ŞEHRİ KALKINDIRIP SİZE TESLİM EDECEĞİZ”

ÖNTÜRK İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERLE BULUŞTU: “BU ŞEHRİ KALKINDIRIP SİZE TESLİM EDECEĞİZ”

“BU ŞEHRİ KALKINDIRIP SİZE TESLİM EDECEĞİZ”

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Reyhanlı Gençlik Merkezi’nde ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Salman Yumuşak ve teşkilat mensuplarının da katıldığı buluşmada konuşan Öntürk, içinde bulundukları Reyhanlı Gençlik Merkezi’nin kendilerinin döneminde faaliyete girdiğinin altını çizdi.
 
“GENÇLİK MERKEZLERİNİN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”
 
İlk olarak gençleri dinleyen Öntürk, konuşmasında; “İnşallah sizlerle birlikte hem Reyhanlı’mızı hem de Hatay’ımızı geleceğe hazırlayacağız. Biz gençlerimiz için gençlik merkezlerimizi tüm ilçelerimize ve mahallelerimize yaygınlaştıracağız. Gençlerimize eğitim desteklerimiz ile kimseye muhtaç olmadan, ailelerine yük olmadan eğitim almalarını sağlayacağız. Evlenecek olan gençlerimize çeyiz yardımları, bebeği olan ailelerimize bebek yardımlarımız olacak. Eğitimde, sosyal, kültürel faaliyetlerde, ulaşımda, sporda, bilişimde ve birçok alanda gençleri mutlu, dinamik bir Hatay’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Bugün fikirlerin ortaya çıkışında olduğu gibi yarın da bu faaliyetlerin hayata geçmesinde gençler en ön safta yer alacak. Hatay’da gençliğin yüzyılına öncülük edeceğiz. İnşallah 1 Nisan itibariyle 7’den 77’ye her yaşa hitap eden, hizmetlerle kalkınan belediyecilik anlayışıyla huzurlarınızda olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Keyifli bir sohbet ortamında geçen gençlik buluşmasında Öntürk, saz dinletisine eşlik etti.
 
Program hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet