Skip Navigation Links

ÇALIŞKAN: KONTEYNER KENTLER SÜREKLİ YAŞAM ALANI OLAMAZ

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, halkla buluşmalarına devam ediyor.

ÇALIŞKAN: KONTEYNER KENTLER SÜREKLİ YAŞAM ALANI OLAMAZWeb
TV

Politika   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmaları çerçevesinde Defne ilçesinde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Defne ilçesine bağlı Çardaklı, Gümüşgöze ve Değirmenyolu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çalışkan, Defne Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek vatandaşların görüşlerini dinledi.
 
 
 
Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Çalışkan, 31 Mart Seçimleri Hatay için bir milat olacaktır. Hatay'ı Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırmak için yola çıktık ve efsanevi hizmetler gerçekleştirmek istiyoruz. Hatay'ımızın toparlanmasının tek yolu Milli Görüş Belediyeciliği ile yönetilmesidir." dedi.
 
 
 
GÜÇLÜ TOPLUM
 
 
 
Görüşmelerinde, sosyal yardım ve destek programlarını genişleterek toplumun geniş kesimlerine ulaşmayı hedeflediklerini vurgulayan Çalışkan, daha güçlü bir toplum için çeşitli programlar geliştirdiklerini ifade etti.
 
 
 
SIKINTILARA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
 
 
 
Ayrıca Narlıca mahallesindeki Pazar esnafını ziyaret eden Çalışkan, esnafa helal ve bol kazançlar dileyerek ekonomik sıkıntılarının farkında olduklarını belirtti. Narlıca'ya geniş ve modern bir pazar yeri tahsis edeceklerini vurgulayan Çalışkan, çözüm odaklı projelerle esnafın ve halkın yaşadığı zorlukları aşacaklarını belirtti.
 
 
 
KONTEYNER KENTLER SÜREKLİ YAŞAM ALANI OLAMAZ
 
 
 
Öte yandan, Antakya ilçesindeki Koç konteyner kentte de incelemelerde bulunan Çalışkan, konteyner kentlerin sürekli yaşam alanı olamayacağını belirterek, daha iyi bir yaşam standardının hak edildiğini vurguladı. Antakya için daha iyi hizmetler sunacaklarını ifade eden Çalışkan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarını belirtti.
 
 
 
Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Çalışkan, 31 Mart Seçimleri Hatay için bir Milat olacaktır, Hatay’ımızı Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırmak için yola çıktık ve efsane hizmetler gerçekleştirmek istiyoruz. Hatay’ımızın toparlanmasının tek yolu Milli Görüş Belediyeciliği ile yönetilmesidir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÇALIŞKAN: KONTEYNER KENTLER SÜREKLİ YAŞAM ALANI OLAMAZ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet