Skip Navigation Links

‘ARSUZ SEVDAMIZ, YARINA DAİR UMUTLARIMIZ VAR!’

Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak; ‘ARSUZ SEVDAMIZ, YARINA DAİR UMUTLARIMIZ VAR!’

 ‘ARSUZ SEVDAMIZ, YARINA DAİR UMUTLARIMIZ VAR!’Web
TV

Arsuz   A+a-

Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, Arsuz’u karış karış gezmeye, yol haritasını aktarmaya devam ediyor. Gittiği her mahallede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Değer Tultak, hem talep ve beklentileri dinliyor hem de çözüm önerileriyle halkın beklentilerine çare oluyor.
 
Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak’ın seçim çalışmaları kapsamında ilk durağı Gülcihan oldu. Gülcihan mahalle sakinlerini ve esnafı ziyaret eden Değer Tultak, turizme nasıl katkı sağlayabileceğini ve çözümleri üzerine konuştu.
Gün içerisinde Madenli Muhtarını ve muhtar adayını da ziyaret eden Değer Tultak, mahallenin mevcut problemlerini dinledi. En çok ihtiyaç olan okul projesinin faaliyetine destek olunması ve mahallenin alt yapı sorunun çözümü için söz verdi.
Ziyaretlerlerde, Madenli- Üçgüllük arası köprü yapımının da sözünü veren Başkan Adayı Değer Tultak, "Madenli’deki Zilli Çayının ıslahını yapacağız. Boşa akan doğal kaynak sularını bütünüyle değerlendireceğiz" diyerek, baraj projesinin yapılacak olmasına işaret etti. Değer Tultak, "Yüzyılın afetinin ardından dinlenecek dertler, silinecek gözyaşları, sarılacak yaralarımız var. Arsuz sevdamız, yarına dair umutlarımız var. Sizlerin tercihine güveniyoruz. Destek sizden, gece gündüz demeden çalışmak bizden. Yeni bir Arsuz için çalmadığımız kapı, sıkmadığı el, girmediğimiz gönül kalmayacak. Göreve geldiğimizde bizlere gösterdiğiniz bu teveccühü asla suiistimal etmeyecek, bu makamları Arsuz’un menfaatleri için kullanacağız"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ‘ARSUZ SEVDAMIZ, YARINA DAİR UMUTLARIMIZ VAR!’ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet