Skip Navigation Links

Şefaatinden Vazgeçtik, Mezarımızdan Taş Çalma Yeter!

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı sert sözlerle eleştirdi.

 Şefaatinden Vazgeçtik, Mezarımızdan Taş Çalma Yeter!

Gündem   A+a-



İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı sert sözlerle eleştirdi. Seçime az bir süre kala Lütfü Savaş’ın İskenderunspor’la ilgileniyormuş gibi davranmaya başladığını aktaran Bolat, Savaş’a “Şefaatinden vazgeçtik, mezarımızdan taş çalma yeter! Hep Köstek olduğun İskenderun Spor’u bu seçimde kullanmanı istemiyoruz” sözleriyle seslendi.
 
Savaş’ın verdiği sözleri tutmadığını hatırlatan Bolat, “İskenderun Spor seçim zamanında mı aklına geldi? Depremden sonra bu takım Hatay’ı temsil ederken bir telefon bile açmadın. Hatay Stadı’nda oynarken bir maçımıza bile gelmedin. HBB’nin hiçbir olanağını İskenderun Spor’a nasip etmedin.
 
HEP KÖSTEK OLDUĞUN İSKENDERUN SPOR’U SEÇİME ALET ETME!
 
Bize inat olsun diye kedi barınağını tesislerden kaldırmadın. İskenderun’daki hiçbir amatör takıma katkı yapmadın. Çıktın benim hakkımda yalan haber yaptın. Bu yıl her yere kiralık oyuncu verip, deprem mağduru İskenderun Spor’a bir tane bile vermedin. Şimdi diyorsun ki mahalle gezilerinde stadı bitireceğim, maçlara geleceğim ve destek olacağım. Hepsi yalan. Artık bizimle oynama lütfen. Seçimi kazanırsın veya kazanamazsın saygı duyuyoruz. Fakat hep köstek olduğun İskenderun Spor’u bu seçimde kullanmanı istemiyoruz. Şefaatinden vazgeçtik mezarımızdan taş çalma yeter” sözlerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet