Skip Navigation Links

Ekip Ruhu İSTE’ye Bir 1001 Kabulü Daha Olarak Döndü

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Metalurji Programı Öğretim Görevlisi Dr. Zeynel Abidin Sarı

Ekip Ruhu İSTE’ye Bir 1001 Kabulü Daha Olarak Döndü

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Metalurji Programı Öğretim Görevlisi Dr. Zeynel Abidin Sarı'nın yürütücüsü olduğu proje, TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Metalurji Programı Öğretim Görevlisi Dr. Zeynel Abidin Sarı'nın yürütücüsü olduğu proje, TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı. Daha önce de birçok 1001 projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanan İSTE, bu kez de "Metalurjik Atıklardan Elde Edilen Reaktanların Atıksu Arıtımında Kullanımı" başlıklı projenin kabulünün mutluluğunu yaşıyor.
 
Öğretim Görevlisi Dr. Zeynel Abidin Sarı'yı başarısından dolayı tebrik eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci "Ekip ruhuyla hareket eden üniversitemizde ailemizden birinin elde ettiği başarı hepimizin başarısıdır ve bizim için gurur ve mutluluk sebebidir. Eskilerin dediği gibi ‘uzayan dal bizden olsun’ diyoruz ve uzayan dallarımızın meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Çok şükür ki çabalarımızın somut karşılıklarını başarı olarak görüyoruz ve bu başarılar bizi daha çok çalışmaya motive ediyor. Birlikte daha nice başarılara…" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet