Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: “OYUNU ŞEHRİNDE KULLAN”

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, özellikle şehir dışında yaşayan Hataylı hemşehrilerine oylarını memleketlerinde kullanma çağrısı yaptı.

ÖNTÜRK: “OYUNU ŞEHRİNDE KULLAN”

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, özellikle şehir dışında yaşayan Hataylı hemşehrilerine oylarını memleketlerinde kullanma çağrısı yaptı.
 
“SAHİP ÇIK”
Bu seçimin siyasi amacının ötesinde Hatay’ın ayağa kalkışının meşalesinin yakılacağı bir seçim olduğunun altını çizen Öntürk, bu meşaleye Hataylı hemşehrilerinin de oylarıyla güç vereceğini belirtti.
 
“MEMLEKET MESELESİ “
 
Oylarını Hatay’da kullanmak isteyen il dışındaki hemşehrilerine açık çağrı yapan Öntürk; “Haydi, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Hatay'ın kaderini birlikte şekillendirelim. Bu seçim, sadece bir oy kullanma eylemi değil, aynı zamanda Hatay'ımızın yeniden ayağa kalkmasının miladı olacak. Şehrine Dön Oyunu Kullan” ifadelerini kullandı.
 
Şehir dışındaki vatandaşların her konuda irtibat kuracağı numaralar şu şekilde; “Destek ve İrtibat: 0535 230 98 40 - 0536 990 61 16
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet