Skip Navigation Links

KÖŞEBAŞI Restoran'dan Denizciler'de Görkemli Açılış

Özel, Öntürk ve Ceylan'la Siyasetin Birleştiren Anlarına Ev Sahipliği Yapan Köşebaşı Restoran Büyük Beğeni Topladı

KÖŞEBAŞI Restoran'dan Denizciler'de Görkemli Açılış Web
TV

Gündem   A+a-

 Özel, Öntürk ve Ceylan'la Siyasetin Birleştiren Anlarına Ev Sahipliği Yapan Köşebaşı Restoran Büyük Beğeni Topladı
 
İskenderun Denizciler Mahallesi'ne Yeni Bir Soluk: Köşebaşı
 
Bölgenin en hızlı gelişen mahallelerinden biri olan Denizciler, Ahmet ve Erkan Sezik kardeşlerin hizmete sunduğu Köşebaşı Tavuk Döner - Et Döner - Tavuk - Et İskender - Beyti - Tavuk - Et Servis - Pilav Üstü Tavuk - Et Servis işletmesi ile yeni bir soluk kazandı. Bölgenin siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren işletmenin açılışı büyük ilgi gördü.
 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Eski Belediye Başkanlarından Seyfi Dingil, İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Meclis Üyesi Adayları Ali Rıza Kekeç, Avukat Burak Bakır ve Adem Sönmez ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılış töreni keyifli bir ortamda gerçekleşti.
 
Siyasette Nadir Görülen Bir Centilmenlik Örneği
 
Açılış sırasında Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, konuşması için mikrofonu İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'a uzatarak öncelik tanıyınca, siyasetin gergin ve stresli ortamında nezaket, saygı ve centilmenlik örneği sergilemiş oldu. Bu davranış, törene katılanlar tarafından büyük takdirle karşılandı.
 
Bölgeye Hayırlı Olsun Dilekleri
 
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel yaptığı konuşmada, Köşebaşı İşletmesi'nin bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, deprem sonrası hızla toparlanan bölgenin daha güzel şartlarda yaşama geçmesi için çalıştıklarını söyledi.
 
Çocuklar İçin de Eğlenceli Bir Ortam
 
Köşebaşı Tavuk Döner - Et Döner - Tavuk - Et İskender - Beyti - Tavuk - Et Servis - Pilav Üstü Tavuk - Et Servis işletmesinde çocuklar için oyun alanları ve keyifli ve konforlu oturma alanları da dikkat çekiyor. Bu sayede aileler, lezzetli yemeklerin tadını çıkarırken çocukları da keyifli vakit geçirme imkanı buluyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KÖŞEBAŞI Restoran'dan Denizciler'de Görkemli Açılış  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet