Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAY’I MAKUS TALİHİNDEN KURTARACAĞIZ

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı beceriksiz HBB yönetiminin mahkum ettiği makus talihinden kurtaracaklarını söyledi.

ÖNTÜRK: HATAY’I MAKUS TALİHİNDEN KURTARACAĞIZ

Gündem   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı beceriksiz HBB yönetiminin mahkum ettiği makus talihinden kurtaracaklarını söyledi.
 
Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla İskenderun’da Türk Eğitim-Sen, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen teşkilatlarının üyeleri ile bir araya geldi.
 
Toplantıda 31 Mart’ta Hatay’ın çok önemli bir seçime gideceğini belirten Öntürk, bu seçimin daha önceki seçimlerden çok farklı olduğunun altını çizdi.
 
Hatay’ın durumunun çok özel olduğunu ifade eden Öntürk; “31 Mart seçimleri şehrimiz için, merkezden ilçelerdeki kırsal bölgelere sığınan, il dışında yaşamak durumunda olan vatandaşlarımız için çok kritik. Hatay dışındaki vatandaşlarımızın da tek umudu biziz. Bize dua ederek bir an önce göreve başlayıp şehri ayağa kaldırmamızı istiyorlar. Bir şehrin ayağa kalkması, ya da mevcut zihniyet elinde heba olması verilecek oylara bağlı. Biz Hatay’ı makus talihinden kurtaracağız. Hatay artık halka adeta eziyet eden CHP zihniyetinden bıkmış durumda. Hemşehrilerimiz yerel yönetimler anlamında bizlere güveniyor. Biz 31 Mart’ta Hatay’da tarih yazacağız ve Hatay’ı mevcut HBB yönetiminin maruz bıraktığı makus talihinden kurtararak büyükşehir hizmetlerine kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.
 
CUMHUR İTTİFAKI KADROLARIMIZ HATAY’I AYAĞA KALDIRMAYA HAZIR
 
Hatay’ın deprem felaketinin ardından ilk 1 yıl içinde AK Parti hükümeti tarafından hızla ayağa kaldırıldığını belirten Öntürk, HBB yönetiminin hizmet üretememesinden dolayı kentte bütünlük sağlanamadığını ifade etti. Yerel yönetimlerin merkezi idare ile tek çatı altında toplanmasının önemini Hataylıların fark ettiğini kaydeden Öntürk; “Biz Cumhur İttifakı kadrolarımızla Hatay’ı gerçek belediyecilik projeleriyle ayağa kaldırmaya hazırız. Sizlerden de bize 31 Mart’ta güçlü bir destek vermenizi ve Hatay’a hizmetten başka düşüncesi olmayan ehil kadroları göreve getirmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet