Skip Navigation Links

“Hizmet için geliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

“Hizmet için geliyoruz”Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, CHP adayı Duduoğlu ve ekibine çalışmalarında konuklarına seçim çalışmalarında başarılar dileyerek “hoş geldiniz” dedi.  İGC’nin ev sahipliği için Başkan Diyap Atar’a teşekkür eden Duduoğlu, basının önemine işaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
 
“Hizmet için geliyoruz. Yok olan adaletin geri gelmesini istiyoruz. Türkiye’nin dürüst ve samimi kadrolara ihtiyacı var. Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartları kolaylaştırmak ve sizlere hizmet etmek için yola çıktık” diyen CHP Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Duduoğlu’na Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP İlçe yöneticileri ve meclis üye ve adayları eşlik etti.
 
“Hizmet için geliyoruz”
 
Yetim hakkı yenmesin, biz hizmet için geliyoruz. Türkiye’nin ayağa kalkması için elimizi taşın altına koyduk. Beraber birlikte hizmet yapacağız. Zor şartların kadrolarıyız. Bu zor şartlarda hizmet için yola çıktık. Bu ülke Kurtuluş savaşı verdi. Bu gün geldiğimiz noktada da bir nevi Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Kısıtlı imkânlarla yol alıyoruz. Sizin bizlere omuz vermenizle kentimizde yaşam daha kolay hale gelecektir. İskenderun’un her mahallesine eşit hizmet götürmek için, İskenderun’u ayağa kaldırmak için yola çıktık. Depremin vurduğu İskenderun sizlerden kendisine el uzatmanızı bekliyor.  Biz İskenderun’a elimizi verdik siz de bize el verin birlikte güçlü olalım ve bu kenti güçlü bir şekilde yönetelim. Sosyal Belediyeciliği kentimize getirelim. Depremin vurduğu İskenderun’da depremin izlerini silecek çalışmalarla geliyoruz” diye konuştu..” Diye konuştu.
 
 İskenderun'da yaşanan sorunların benzerinin de ülke genelinde olduğunu kaydeden İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, emeklinin, asgari ücretlinin maaşlarına bakıldığında geçim sıkıntısının her geçen gün arttığına vurgu yaptı.
 
 
“Hizmet için geliyoruz” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet