Skip Navigation Links

ÖNTÜRK’TEN HATAY’A KONUT MÜJDESİ

“KİMSEYİ AÇTA AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ”

 ÖNTÜRK’TEN HATAY’A KONUT MÜJDESİ

Politika   A+a-

 ÖNTÜRK’TEN HATAY’A KONUT MÜJDESİ
 
“KİMSEYİ AÇTA AÇIKTA BIRAKMAYACAĞIZ”
 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Antakya’ya bağlı Fevzipaşa Mahalle buluşmasında Hataylı vatandaşlara konut müjdesi verdi.
 
TOKİ öncülüğünde kentin ihtiyacı olan 110 bin konutun üretileceğini, 45 bin civarında konutun da 2-3 aylık periyotta teslim edileceğini kaydeden Öntürk, “Hatay’ımız büyük bir acı ile sarsıldı. Çok sayıda vatandaşımız evini kaybetti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ı her daim ön planda tuttu ve konut inşaatlarını başlattı. İlk 1 yılda 7 bin konutu teslim ettik. İnşallah 2-3 ay içinde 45 bine yakın konutumuzu da teslim edeceğiz. Sağlam zeminlerimizin yanı sıra şehir merkezlerimizde de zeminleri sağlamlaştırarak inşaatlarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
DEPREM ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE ÜCRETSİZ KONUT VERECEĞİZ
 
Konut müjdesi hakkında da konuşan Öntürk; “Deprem şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinden hak sahibi olmayıp ihtiyaç sahibi olanlara belediye olarak imar şirketi eliyle yapacağımız konutlardan ücretsiz olarak hediye edeceğiz. Devletimiz konut yapımında vatandaşımıza destek veriyor. Ancak şimdiye kadar sadece Yayladağı’mızda imar şirketi aracılığıyla konut yapılıp teslim edildi. Biz 1 Nisan itibariyle imar şirketimizi derhal faaliyete geçirip binlerce konut üreteceğiz. Hak sahibi sayısının da fazlasında konut üreterek kiracılarımızı açıkta kalmaktan kurtaracağız. İsteyenler daireyi satın alacak, isteyenler de kiraya verebilecek. Bu sayede Hataylı hiçbir vatandaşlarımızı açta açıkta bırakmayacağız” dedi.
 
Başkan Adayı Öntürk, tüm vatandaşlardan bu tür projelerin bir an önce hayata geçmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek vermelerini istedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet