Skip Navigation Links

HATAYLILARIN UMUDU “ÖNTÜRK VE CUMHUR İTTİFAKI”

Mehmet Öntürk, Hatay’ın yanı sıra şehir dışındaki Hataylıların da umudunun kendisi ve Cumhur İttifakı kadroları olduğunu söyledi.

HATAYLILARIN UMUDU “ÖNTÜRK VE CUMHUR İTTİFAKI”

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın yanı sıra şehir dışındaki Hataylıların da umudunun kendisi ve Cumhur İttifakı kadroları olduğunu söyledi.
 
Başkan Adayı Öntürk, Antakya ilçesine bağlı Madenboyu Mahallesi’nde vatandaşlara hitap etti. 15 ilçedeki 592 mahalle gibi Madenboyu’nun da yol, su ve altyapı ile ilgili sorunlarının mevcut olduğunu kaydeden Öntürk, 1 Nisan’dan sonra tek dertlerinin Hatay’ın inşası ve ihyası olacağını bildirdi.
 
“VATANDAŞIMIZIN UMUTLARINI BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”
 
250 binden fazla vatandaşın konteyner kentlerde yaşadığını, il dışına göç eden vatandaşların da evlerine bir an önce kavuşmaları için Cumhur İttifakı’nın seçim zaferine dua ettiklerini belirten Öntürk; “Vatandaşlarımızın umudu Cumhur İttifakı kadrolarıdır. Şahsım başta olmak üzere 15 ilçe belediye başkanımız ile koordineli olarak kentlerimizi ayağa kaldırmak için 1 Nisan itibariyle Bismillah diyerek görevimize sıkı şekilde sarılacağız. Mevcut yönetim en fazla hanım bacılarımızı, çocuklarımızı ve gençlerimizi mağdur ediyor. Yol yok, su yok, oyun alanları, ders çalışacakları yerler yok. Kırsal bölgeler gözardı edilmiş. Biz vatandaşımızın umudunu boşa çıkartmayacağız. Kentimizi kısa sürede ihya edeceğiz ve vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, Hatay’ın topyekün ayağa kalkması için ilçe belediye başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarına, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine destek verilmesini istedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet