Skip Navigation Links

Zafer Partisi Hatay'da Gücünü Gösteriyor: 14 İlçede Aday Çıkardılar

Zafer Partisi Hatay'ı Ele Geçirmeye Hazır: İl Başkanı Kaya'dan Güçlü Sözler

Zafer Partisi Hatay'da Gücünü Gösteriyor: 14 İlçede Aday ÇıkardılarWeb
TV

Politika   A+a-

 31 Mart yerel Seçimlerine sayılı günler Kala Zafer Partisi İl Başkana Adam Kaya, Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Burak Gürbüz, Belen Belediye Başkan Adayı Tamer Özdemir, ile birlikte İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret etti.
 
Yapılan ziyarette kısa bir açıklama yapan Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum dedi.
 
Zafer Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Burak Gürbüz, yaptığı açıklamasında Seçim çalışmalarımızı Partimizin programlarına göre gerçekleştiriyoruz. Arsuz’da hiçbir vatandaşımızı alternatifsiz bırakmayacağız. Zafer partisi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. Zafer Partisi Belen Belediye Başkan adayı Tamer Özdemir ise, Aday olmamın önemli sebeplerinden biri göçmen politikasıdır. Gelecekte ailemiz ve çocuklarımız kendi topraklarında yetim kalmasın diye mücadele edeceği dedi.
 
Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya ise, Hatay’7da 15 ilçenin 14’ünde aday çıkartmış bulunuyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Kırk asırlık Türk yurdu, sahipsiz bırakılmayacaktır. Hatay’ın sosyal yapısı konusunda ciddi hassasiyetlerimiz var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesi olan Hatay’da genel başkanımızın talimatlarıyla çalışmalarımızı ciddi ve doğru şekilde yapacağız dedi
 
 
 
 
 
Zafer Partisi Hatay'da Gücünü Gösteriyor: 14 İlçede Aday Çıkardılar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet