Skip Navigation Links

ÖNTÜRK’ÜN LANSMAN KLİBİNE TAM NOT

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ün proje lansmanında yayınladığı klip katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

ÖNTÜRK’ÜN LANSMAN KLİBİNE TAM NOTWeb
TV

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ün proje lansmanında yayınladığı klip katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
 
Hatay’ın ihtiyacı olan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun, kent halkının bin yıldır mayasında bulunduğuna vurgu yapılırken, Cumhur İttifakı’nın da bu birlik ve beraberlik ruhundan ilham aldığı belirtildi. Hatay’a yapılacak hizmetlerin 15 ilçe 593 mahalleyi ayrım yapmadan kapsayacağı, kısa sürede kentin tüm sorunlarının bertaraf edileceği belirtilirken, Öntürk’ün 5 yıllık süreçte en büyük dayanağı ise Hatay halkı olacak.
 
SOSYAL MEDYADA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ: “BU ŞEHİR BİRBİRİNİ TAMAMLAYANLARIN ŞEHRİ”
 
Hataylı vatandaşların ayrılık gayrılık bilmeden farklı dinlere mensup olsalar da yüzyıllarca kapı komşuluğu yaptığı kentte vatandaşların birbirlerini tanıdığını ve birbirlerini tamamladıklarına değinilen klip sosyal medyada vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Binlerce beğeni ve yorum alan klip çok sayıda bireysel kullanıcı tarafından da paylaşılarak Öntürk’ün mesajlarının daha geniş kitlelere iletilmesine destek sağlandı.
 
Öntürk açıklamasında, “Hatay’ı Hataylılardan aldığımız güç ile ayağa kaldırmaya geliyoruz. Son 27 gün” ifadelerini kullandı.
ÖNTÜRK’ÜN LANSMAN KLİBİNE TAM NOT videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet