Skip Navigation Links

Gökpınarlar'a Bahar Geldi ..

Bahar Tektaş ile Fizyoterapist Nezih Gökpınar, Karaağaç Beyaz Saray Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Gökpınarlar'a Bahar Geldi ..Web
TV

Magazin   A+a-

 İskenderun ve Arsuz'un tanınmış aileleri Gökpınar ve Tektaş ailelerinin evlatları Matematik Öğretmeni Bahar Tektaş ile Fizyoterapist Nezih Gökpınar, Karaağaç Beyaz Saray Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.
İskenderun Eşit Ağırlık Atölyesi Ortağı ve Matematik Öğretmeni Bahar Tektaş'la hayatını birleştiren Arsuz Madenli Mahallesi'nde faaliyet gösteren Uluçınar Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve sahibi Fizyoterapist Nezih Gökpınar, yıllar sonra ruh ikizi hayat arkadaşını bulmanın mutluluğuyla hem nikah masasında güçlü bir şekilde Evet dedi hem de davetlilerin huzurunda bol bol eğlenerek keyfini çıkardı.
Tektaş ailesinin bir tanesi Fatma-Münir Tektaş'ın biricik kızları Bahar Tektaş ile Belkıs-Fuat Gökpınar'ın evladı Nezih Gökpınar'ın nikahını Arsuz Belediyesi Nikah memuru Vahide Gökpınar kıydı.
Nikah şahitliklerini CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra partisinden istifa ederek Türkiye İşçi Partisi'nden Arsuz 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı olan Ali Abbas Alay, Damadın ablası Nazlı Çankaya, gelinin arkadaşları Işıl Sabahoğlu ile Meltem Çakır'ın yaptığı nikah töreninde heyecanları gözlerinden okunan Bahar Tektaş (Gökpınar) ile Nezih Gökpınar, güçlü evet yanıtlarıyla hayatlarının en değerli ve anlamlı imzalarını attılar.
Nikah şahitleri ise bu mutlu birlikteyilğe hep bir ağızdan evet diyerek şahitlik ettiler.
Güzel gelin Matematik Öğretmeni Bahar Gökpınar'ın, nikah cüzdanını tüm davetlilere gösterirken, yakışıklı damat Fizyoterapist Nezih Gökpınar'ın ayağına basmayı ihmal etmedi. O anlarda canı acıyan Nezih Gökpınar ise acı bir yüz ifadesiyle gülümsemeye devam etti ve cebinden çıkardığı altın bilekliği güzel eşi Bahar Gökpınar'a takarak benim ve yuvamın baştacısın mesajıyla ilk hediyesini takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gökpınarlar'a Bahar Geldi .. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet