Skip Navigation Links

“HATAY BECERİKSİZ HBB YÖNETİMİNE VEDA EDECEK”

“DENİZCİLER’DEKİ DESTEK HER ZAMAN SEÇİM ZAFERİNİN MÜJDECİSİDİR”

“HATAY BECERİKSİZ HBB YÖNETİMİNE VEDA EDECEK”Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, İskenderun Denizciler Mahallesi’nde seçim bürosu açılışında 31 Mart seçimlerinde Hatay’ın beceriksiz Lütfü Savaş’a veda edeceğini söyledi.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve cumhur ittifakı bileşenlerinin de katıldığı açılıştaki konuşmasında Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti hükümeti ile tek çatı altında birleştirerek kente hizmet akını başlatacaklarını kaydeden Öntürk, Hatay’ın çukur, çamur, su, altyapı sorunları ile değil alt ve üst zenginlikleri ile anılan bir kent haline geleceğini belirtti.
 
Mevcut HBB yönetiminin 10 yılda aldıkları milyarlarca TL’ye rağmen kente hizmet etmediklerini kaydeden Öntürk, Hatay’ı bıraktıkları köy görünümünden hizmetlerle çıkaracaklarını ifade etti.
 
“DENİZCİLER’DEKİ DESTEK HER ZAMAN SEÇİM ZAFERİNİN MÜJDECİSİDİR”
 
Mevcut yönetimin elinde iki dönemdir Hatay’a çivi çakılamadığının altını çizen Öntürk; “Topraklarının altı tarih, üzeri medeniyetlere ev sahipliği yapan Hatay’ı tüm renkleriyle, 15 ilçesi, 593 mahallesi ile ayağa kaldıracaklarını belirtti.
 
Öntürk konuşmasında; “CHP’den ve mevcut HBB yönetiminden Hatay’ımıza fayda gelmez. HATSU iflas etmiş. 2024 yılına geldik, halen bu sorun ile insanlarımız karşı karşıya. İnşallah 31 Mart'ta bu aciz yönetimden kurtulup, Hatay’ımızın 15 ilçesine ayırt etmeden hizmet götüreceğiz. Sizler bize inandıktan sonra Hatay’da sorun kalmaz. Denizciler Mahallesi’ndeki destek her seçimde zaferin müjdecisi olmuştur. Bugün de sizlerden aldığımız destek ile inşallah HBB tarafından unutulan Denizciler başta olmak üzere 15 ilçeyi hizmetlerimizle şahlandıracağız” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, tüm hemşehrilerinden İskenderun Belediye Başkanlığı seçimlerinde Mehmet Dönmez’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek istedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“HATAY BECERİKSİZ HBB YÖNETİMİNE VEDA EDECEK” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet