Skip Navigation Links

DENİZCİLER SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINDA İKİ MEHMET HİZMET SÖZÜ VERDİ

Cumhur İttifakı'nın Denizciler Seçim Bürosu'nun açılışına bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

 DENİZCİLER SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINDA İKİ MEHMET HİZMET SÖZÜ VERDİWeb
TV

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, "Sizlerin bütün yükünü omuzlarımda taşımaya hazırım" dedi.
Cumhur İttifakı, Denizciler Mahallesindeki seçim bürosunu açtı.
Büyük katılımın olduğu açılış töreninde Denizciler halkı, Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'i adeta bağrına bastı.
Seçim bürosu açılışı, Cumhur İttifakının bileşenleri AK Parti ve MHP İlçe başkanlarının halkı selamlama konuşmalarıyla başladı.
Daha sonra vatandaşların coşkusu ve alkışlarıyla konuşma kürsüsüne gelen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, İskenderun'a hizmet etmek için gün saydığını ifade ederek, " Bu kadar inanmış yürek Bizim Mehmet dedikten sonra bu omuzlara ne yüklerseniz yükleyin evelallah kaldırır. Bütün Beldelerimizde sizin gönlünüzden geçen hizmet binamızı bu kardeşiniz açacak. Biz sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar çalışacağız. Sırtımızdaki ter kurumayacak. Sizler bize inandıktan sonra Bizim Mehmet'i hizmet yolunda kimse durduramaz"dedi.
 
İKİ MEHMETİMİZLE HİZMETLERDE DESTAN YAZACAĞIZ
Seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP'li Büyükşehir Belediyesinin 10 yıldır hizmet yapmadığından yakınarak, "Biz yeterki Hatay halkı hizmet görsün diye her türlü desteği verdik. Ama gelin görün ki ortada hiçbir hizmet yok. Allah'ın izniyle 31 Mart'ta sancağımızı burçlara dikerek iki Mehmetimiz ile hizmet nasıl yapılırmış göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
 
HATSU İFLAS ETTİ
Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ise yaptığı konuşmada, HATSU'nun İflas ettiğini söyledi. Nereye gitse su sorunu, yol sorunu olduğunu ileri süren Öntürk, HATSU denen kurum yok. 2024 yılına geldik, halen bu sorun ile insanlarımız karşı karşıya. İnşallah 31 Mart'ta bu aciz yönetimden kurtulup, Hatayımızın 15 ilçesini ayırt etmeden hizmet götüreceğiz"dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kurdale hep birlikte kesilerek seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 DENİZCİLER SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINDA İKİ MEHMET HİZMET SÖZÜ VERDİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet