Skip Navigation Links

Bizim Mehmet'in Genç Meclisinin Gözbebekleri

Bizim Mehmet'in Genç ve Çalışkan Meclis Üyeleri Bakır ve Sönmez takdir topluyor

Bizim Mehmet'in Genç Meclisinin Gözbebekleri

Politika   A+a-

 İskenderun'da adaylığı açıklındığından bu yana rüzgarı arkasına alarak ilerleyen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'in ekibinde çok değerli isimler söz konusu.
İki genç isim Avukat Burak Bakır ile Genç İşinsanı Adem Sönmez, Mehmet Dönmez'in ekibinde fırtına gibi esen, her kapıyı çalan, sıkmadık el bırakmayan iki etkili isim olarak karşımıza çıkıyor.
Uzun yıllardır kazandıklarını toplumla paylaşan Sönmez ailesinin bireyi Genç İşinsanı Adem Sönmez, deprem felaketinin ardından sahip oldukları tüm fırınlarda aylarca ücretsiz ekmek dağıtımı yapmış, gıda ve hijyen kitlerinin vatandaşa ulaştırılmasını sağlamıştı.
Aynı zamanda İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez'in kardeşi olan Adem Sönmez, aile olarak depremin acılarının dindirilmesine verdikleri katkılar, fedakarlıklarıyla büyük takdir toplamıştı.
Adem Sönmez'in siyasete soğuk baktığı halde, Mehmet Dönmez'in adaylığını öğrendikten sonra siyasete yeşil ışık yakarak ekibe girdiği biliniyor.
 
Avukat Burak Bakır ise yine bölgenin en başarılı hukukçularından birisi olarak ilk günden bu yana AK Parti'deki etkin çalışmalarıyla biliniyor.
Denizciler eski Belediye Başkanı ve Kavaklıoluk eski Muhtarı bölgenin en önemli kanaat önderlerinden Sedat Bakır'ın oğlu olan Avukat Burak Bakır, yine Mehmet Dönmez'in adaylığı sonrası meclis üyeliğine giren isimlerden birisi.
Avukat Burak Bakır ile Genç İşinsanı Adem Sönmez'in meclis üye listesinde olmaları bölgede çok olumlu yankı bulurken, Abacılı bölgesinde de ciddi karşılık buluyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet