Skip Navigation Links

Livai Kaya'dan Hizmet-İş Sendikası'na Destek Sözü

İskenderun Bağımsız Belediye Başkan Adayı Livai Kaya, Hizmet iş sendikasını ziyaret ederek sendika Başkanı ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Livai Kaya'dan Hizmet-İş Sendikası'na Destek Sözü

Gündem   A+a-

 İskenderun Bağımsız  Belediye Başkan Adayı Livai Kaya, Hizmet iş sendikasını ziyaret ederek sendika Başkanı ve yöneticileriyle bir araya geldi.
 
Bağımsız Belediye Başkanı Livai Kaya Hizmet iş sendikası Başkanı Mehmet Yetim ve üyeleri tarafından karşılandı.
 
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hizmet İş sendikası Başkanı Mehmet Yetim, Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Bağımsız aday olmak gerçekten cesaret işi bu kadar siyasi partilerin yarıştığı ortamda sizleri canı gönülden başarılar diliyorum dedi.
 
Bağımsız Belediye Başkan adayı Livayi Kaya’da bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz yolun ne kadar meşakkatli olduğunu biliyorum. Halkın daha kaliteli bir ortamda yaşaması için Projelerimizi ve kazanımlarımızla, belediye çalışanları ile ilgili ekonomik yaşam gelirlerinin iyileştirmesi, tüm haklarının iyileştirilerek Korunması, aynı zamanda halkımıza hizmet seferberliği konusunda da ciddi çalışmalarımız olacak açıklamasını yaptı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet