Skip Navigation Links

Cumhur’un Zafer Meşalesine Dörtyol Güç Kattı

Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, Cumhur’un zafer meşalesinin Dörtyol’dan aldıkları destek ile daha da güçlendiğini vurguladı.

Cumhur’un Zafer Meşalesine Dörtyol Güç Kattı

Gündem   A+a-

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Cumhur’un zafer meşalesinin Dörtyol’dan aldıkları destek ile daha da güçlendiğini vurguladı.
 
Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar’ın ev sahipliğinde MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, önceki dönem MKYK üyesi Hacı Bayram Türkoğlu ve ilçe başkanlarının katılımıyla Numune, Ocaklı, Altınçağ ve Yeşil Mahalle’de vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı HBB Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın kalkınması yolunda yapılacak çalışmaları vatandaşlara aktardı.
 
“DÖRTYOL’A ÇAĞ ATLATACAK KADRO CUMHUR İTTİFAKI’NDADIR”
 
Dörtyol’un mevcut HBB yönetimi ile hizmetsizliğe mahkum edildiğini, ancak Dörtyol’a ve Hatay’a hizmetlerle çağ atlatacak kadronun Cumhur İttifakı’nda mevcut olduğunu vurgulayan Öntürk; “Hatayımızın ulaşımını sil bastan yeniden ele alacağız. Kırsal Mahallerimizin yol, su, imar sorununu çözecek, yeni genişleme alanlarını belirleyeceğiz. İmar şirketini harekete geçirip özellikle kırsalda deprem sonrası ihtiyaç olan konutları inşa edeceğiz. Ürünlerimizi markalaştıracağız. 15 ilçemizi el birliği içinde kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, Dörtyollu vatandaşlara İlçe Belediye Başkanlığı seçiminde Ömer Oğuz Uçar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine verecekleri desteğin Hatay’ın kaderini doğrudan etkileyeceğini kaydetti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet