Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: “SEN BEN YOK HEP BİRLİKTE HATAY VAR”

Belen’de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştiren Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk,

ÖNTÜRK: “SEN BEN YOK HEP BİRLİKTE HATAY VAR”

Gündem   A+a-

 

Belen’de Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştiren Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı tüm renkleriyle el birliği içinde merkezi yönetim ile aynı çatı altında buluşturacaklarını söyledi.
 
Hatay’da hizmetlerin daha hızlı hayata geçmesinin tek yolunun yerel yönetim ile merkezi idareyi buluşturmak olduğunu kaydeden Öntürk, konutların yükselmeye devam ettiği kentte kanalizasyonu, suyu, elektrik, internet altyapısını yerel belediye zamanında yapmalıdır. Aksi halde hizmetlerdeki gecikme binlerce Hataylıyı etkiler. Bu sebeple bu seçim Hatay için var olma ya da mevcut HBB zihniyetinin elinde hizmetsizliğe mahkum edilme seçimidir” dedi.
 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ev sahipliğinde gerçekleştirilen SKM açılışına Öntürk’ün yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
“ÜRETTİKLERİ TEK ŞEY FİTNE VE HAMASET”
 
Hatay’ın 2014’ten önce Milletvekilliği döneminde kazandırılan hizmetlerle idare ettiğini belirten Öntürk, 10 yıldan bu yana HBB yönetiminin ürettiği tek şeyin fitne ve hamaset olduğunu kaydetti.
 
Öntürk; “Belen’imizin yolları berbat. Trafik sorunu var. Köylerin sorunlarının hiçbiri çözülememiş. Atalarımız Hatay’ı anavatana kavuştururken sen ben dememiş, Hatay demiştir. Biz de bugün Hatay’ı hizmete kavuşturmak için sen ben yok, hep birlikte Hatay var diyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, Belenli vatandaşları İlçe SKM’ye Hatay’a sahip çıkmaya davet ederek Belen Belediye Başkanlığı seçiminde İbrahim Gül’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek verme çağrısında bulundu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet