Skip Navigation Links

İskenderun'u En İYİ'siyle Yönetmek İçin Kazanacağız

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

İskenderun'u En İYİ'siyle Yönetmek İçin Kazanacağız Web
TV

Politika   A+a-

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İskenderun Gazeteciler Başkanı Diyap Atar, Ceylan'a yerel secimlerde başarı temennisinde bulundu.
 
Ziyarette İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, İşinsani Yıldırım Alpay ve Meclis Üyesi Adayları hazır bulundu.
 
Ceylan yaptığı konuşmada İskenderun'da depremin izlerinin silecek güçlü bir ekibe sahip olduklarını vurgularken, "Şehrimizi 45 muhtarımız, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz." açıklamasında bulundu.
Bir çok soruya açık yüreklilikle yanıt veren Nazmi Ceylan, aday olmasının kime yarayacağı yönündeki soru üzerine de, “Biz kazanmak için yola çıktık ve İskenderun Belediyesi'ni alacağız.” diyerek kararlı duruş ortaya koydu.
 
Klasik seçim propagandasından uzak bir seçim süreci yürüttüklerini belirten Ceylan, "Vatandaşlarımızla samimi bir şekilde kucaklaşarak onların talepleri doğrultusunda şehrimizi ayağa kaldıracağız." şeklinde konuştu.
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, vatandaşın en büyük beklentisinin depremin izlerinin silinmesi olduğuna vurgu yaparken, afaki projeler ortaya koymak yerine, şehrin eksiklerinin giderilmesi için aciliyet durumuna göre 45 mahalle muhtarı ve bölge halkıyla birlikte karar vererek yapacaklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
İskenderun'u En İYİ'siyle Yönetmek İçin Kazanacağız  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet