Skip Navigation Links

Sevgi Alpaydın Çok amaçlı Sosyal tesis açıldı…

Alpaydın ailesi tarafından Denizciler’de yaptırılan Sevgi Alpaydın çok amaçlı sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete girdi

Sevgi Alpaydın Çok amaçlı Sosyal tesis açıldı…

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın öncülüğünde hayırsever Alpaydın ailesi tarafından Denizciler’de yaptırılan Sevgi Alpaydın çok amaçlı sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete girdi
 
İskenderun’un Sevgi Alpaydın çok amaçlı Salon ve sosyal tesisin açılışına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Türkiye Varlık fonu yönetim kurulu üyesi Fuat Tosyalı, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İSTE rektörü Prof Tolga Depçi, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Resmi kurum temsilcileri, Hayırsever Sevgi Alpaydın’ın annesi Pervin Tosyalı, İskennedrun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Cumhur ittifakının İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez ile ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Bugünü kendisine gösteren Allaha şükürler eden hayırsever Sevgi Alpaydın “Bu tesisin yapımında bana destek olan aileme ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ’ya çok teşekkür ederim. Bu tesiste güzel günler anlar geçirilsin bizlere de dualar edilsin, hayırlı olması diliyorum” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise göreve geldiği günden buyana kente hizmet etmek için çaba harcadığını, başkanlık döneminde Pandemi, yangın ve büyük depremi yaşadıklarının altını çizerek halka hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştığını ve hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyledi.
 
“TARİHİN EN BÜYÜK İYİLEŞTİRME
OPERASYONUNU YAPIYORUZ”
 
Deprem sonrasında tarih en büyük iyileştirme operasyonunu yaptıklarını belirten Hatay Valisi Mustafa Masatlı, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletinin bir birine bağlığının Dünya’da eşi benzeri yoktur. 6 Şubat la birlikte bu topraklar tarihinin en büyük afeti ile karşı karşıya geldi. Tarihin en büyük iyileştirme operasyonunu yapıyoruz. Bu operasyonu yaparken bu millet kızına takacağı bileziğini, hacca gideceği umreye gideceği parasını Ak la kara gün için biriktirdiği yastığın altındaki en değer verdiği meblağsını parayı bu devlete bağışladı. Yine bu millet yeniden ayağa kalksın eskisinden daha güçlü olsun diye. İşte biz bunu nasıl yapıyoruz devlet te millette işte onlardan bir tanesi de bugün hizmete açılan bu salon. Yaşanılan büyük felakette devlet ve millet olarak birlikte hareket etme refleksini gören yabancılar bizlere övgüler yağdırıyor. Bugün de hayırsever sevgi Alpaydın tarafından yaptırılan bu tesisin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından Hayırsever Sevgi Alpaydın’a teşekkür plaketi verilen törende Sosyal tesisin açılışı Protokol üyeleri tarafından yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet