Skip Navigation Links

Esnaf Odalarımıza yer tahsis edeceğiz!

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu:Esnaf Odalarımıza yer tahsis edeceğiz!

Esnaf Odalarımıza yer tahsis edeceğiz!Web
TV

Politika   A+a-

 CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu:
Esnaf Odalarımıza yer tahsis edeceğiz!
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Duduoğlu, İskenderun’da faaliyette bulunan Esnaf Oda Başkanlarıyla bir araya geldi.
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’na Esnaf Oda ziyaretlerinde Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.
 
Yaşadığımız 6 Şubat depremlerinin ardından deprem illerinde yaşayanların zor yaşam koşullarında hayatlarını sürdürmeye çalıştığını belirten CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dududoğlu, İskenderun’a hizmet etmek için yola çıktığını belirterek Hatay Esnaf Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Erol Akın, Dududoğlu’ndan İskenderun Belediye Başkanı olduğunda Odalar için yer tahsis etmesini istedi.
Depremden sonra Büyük Çarşı İş hanının yıkılmasıyla 12 Oda Hizmet binasının depremde enkaza dönüştüğünü belirten Başkan Erol Akın, “Odalarımız konteynırlarda zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyor. Başkanlığınızda tüm odaların kalabileceği bir yer tahsisi yapmanızı talep ediyoruz. Kısmet olur da Belediye Başkanı seçilirseniz sizden yer talebimiz olacaktır. İmkânlar ölçüsünde bize 15 odamıza yetecek kadar imar planına da uygunsa İskenderun'da bir yer tahsisi yapılmasını istiyoruz. Siz de görüyorsunuz çok zor şartlarda buralarda oturuyoruz. Büyük Çarşı'yı canlandırmak istiyorduk. Buradaki esnaf arkadaşlarımız dükkânlarını yeniledi, çeşitli düzenlemeler yaptı. Ancak yaşadığımız deprem her şey yerle bir oldu” dedi
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Başkan Akın’ın talebini olumlu karşıladı ve “bu yaşadıklarımız sadece esnafın sorunu değil hepimizin sorunu. Belediyenin arsası var mı imarına bakarız uygunluğa göre esnaf odalarımızın yer sorununu çözebiliriz sözümüz olsun özlediğimiz İskenderun’u el birliği ile yaratacağız ayağa kaldıracağız” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esnaf Odalarımıza yer tahsis edeceğiz! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet