Skip Navigation Links

Cumhur İttifakı Arsuz'da Ufuk Ekenel Sürprizi

Ufuk Ekenel de Cumhur İttifakı'ndan Meclis Üyeliğine aday oldu

Cumhur İttifakı Arsuz'da Ufuk Ekenel Sürprizi

Gündem   A+a-

 
Hatay'da uzun yıllardır Vitra grubu bayiliğiyle tanınan bölgenin başarılı genç işinsanı Ufuk Ekenel, geçtiğimiz aylarda Arsuz Karaağaç Hatun yolu üzerinde KA Design isimli işyerinin açılışını yapmıştı.
Ufuk Ekenel, yıllardır siyaseti sadece hobi olarak uzaktan takip ederken, verdiği ani kararla Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak'ın meclis üye listesine girdi.
 
Arsuz'da çalışmalarına kısa sürede başlayan Ufuk Ekenel, ilçenin sorunlarının çözümü, kalkınması ve gelişmesi için siyasete girme kararı aldığını belirterek, Cumhur İttifakı tercihini de “Arsuz'da yaraların sarılması için iktidarın gücü ve imkanlarına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Arsuz'a değer katacak, yaraların hızlı bir şekilde sarılmasını sağlayacak adımları atan Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel'e duyduğum saygı, sevgi ve güven siyasete cumhur ittifakı adayı Değer Tultak'la birlikte girmemde etkili oldu. Arsuz için en güzelini ve hayırlısını diliyorum. Arsuz'u tüm renkleriyle kucaklayacak bir anlayışa sahip ekiple çalışmak oldukça keyifli” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet