Skip Navigation Links

Kanada’dan gençlik merkezi futbolcularına forma motivasyonu

Saygun Aktaş, İskenderun Gençlik Merkezine gelerek, Gençlik Merkezinde ki futbol oynayan gençlere 300 adet forma ve futbol topu hediye etti.

Kanada’dan gençlik merkezi futbolcularına forma motivasyonuWeb
TV

Spor   A+a-

 Kanada'da Fundy Soccer futbol takımı finansal işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Saygun Aktaş, İskenderun Gençlik Merkezine gelerek, Gençlik Merkezinde ki futbol oynayan gençlere 300 adet forma ve futbol topu hediye etti. Kanada’nın New Brunswick eyaletinde Saint John şehri ve çevresindeki en büyük futbol kulübü olan Fundy Soccer futbol Kulübünün finansal işlerden sorumlu Aktaş, gençlerin spora ve futbola teşvik edilmesi gerektiğini ifade ederken moral ve motivasyonlarının yüksek olması gerektiğini vurgulayarak hediyelerde bulundu. Forma ve top hediye edilmesinin ardından futbolcu gençlerle fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Fotoğraf karesinde ise gençlerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ‘bütün çalışmalarımız gençler içindir. Bizler merkezimizde ne yaparsak yapalım gençler adına, onların başarı ve mutlulukları adına yapıyoruz. Siz kıymetli misafirlerimiz vesilesiyle de gençlerimizin mutlu olması ve motivasyonlarının arttırılması bizler için çok kıymetli’ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanada’dan gençlik merkezi futbolcularına forma motivasyonu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet