Skip Navigation Links

İskenderun’un Öncelikli Gündemi Deniz Turizmi Olmalı!

İMEAK DTO İskenderun Şubesinin CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’ndan talebi:

İskenderun’un Öncelikli Gündemi Deniz Turizmi Olmalı!

Gündem   A+a-

 
İMEAK DTO İskenderun Şubesinin CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’ndan talebi:
 
İskenderun’un Öncelikli Gündemi Deniz Turizmi Olmalı!
 
İskenderun’u yönetmek için yola çıkan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nun seçim çalışmalarındaki durağı bu kez kentin denizcilik sektörünün nabzı tutan sektör temsilcileri oldu.
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu ve beraberindekileri samimi bir şekilde karşılayan İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulunun talebi “Deniz turizmini gündeminize alın! İskenderun’un öncelikli gündemi bu olmalı!” şeklinde dile getirildi.
 
İskenderun’da denizcilik sektörünün desteklenmesi halinde beş yıl gibi kısa sürede geri dönüşümünün gerçekleşebileceği ifade eden sektör temsilcileri, liman kenti İskenderun’da marina liman ve buna bağlı yan sanayiyi destekleyecek projelerin yaşama geçirilmesi gerektiği ifade edildi.
 
 
İskenderun Büyük İskender’in şehri! Bu bilincini oluşturma gayretimiz sürüyor!
İMEAK DTO ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Büyük İskender, dünya literatüründe önemli bir şahsiyet. Büyük İskender’in, Darius ile yaptığı İSOS Savaşın bu topraklarda yapıldığını düzenlediğimiz etkinlikler ile bu algıyı olgunlaştırdık.” Dedi.
 
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, kentin tarihinin bilincinde olduklarını belirterek “Kent için ortak çalışmaya hazırız. Projelerimiz son derece akılcı. Ortak projeleri yaşama geçireceğiz. Turizm-Sanayi- Ticaret başta olmak üzere ilçemizin ve bölgemizin ekonomisini el birliği ile yeniden şaha kaldırmalıyız!” mesajı verdi.
 
 
“Öyle bir memleketteyiz ki eskiye hasret kalmışız!”
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Duduoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: Kentimizin tarihi köklerinin derinliğinin bilincindeyiz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı olarak ben ve meclis olarak atanacak arkadaşlarım kentin dinamizminin tekrar kazandırılması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu kenti ne tek başına bir siyasi parti, tek başına bir sivil topum örgütü ya da meslek odası ayağa kaldırabilir. CHP kadroları nasıl ki Cumhuriyeti kurdu Anadolu’yu ayağa kaldırdı. Biz de aynı ruhla şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız.”
 
chp-imeak.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet