Skip Navigation Links

Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yaptığı Hastanede İlk Anjiyo Gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleştirilen Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk anjiyo gerçekleşti

Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yaptığı Hastanede İlk Anjiyo Gerçekleşti

Gündem   A+a-

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta açılışı gerçekleştirilen Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk anjiyo gerçekleştirildi.
 
 
Asrın felaketinde büyük yıkım yaşayan Hatay’ın sağlık ağı her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yapmasıyla hizmete başlamıştı. Bölge halkına hizmet edecek olan hastanede ilk anjiyo gerçekleştirildi. Yapılan anjiyo ile aynı günde 5 hasta sağlığına kavuştu.
 
 
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Klinik sorumlusu Dr. Yeliz Türkmen, 5 hastaya anjiyo işlemi yaptıklarını belirterek, “Koroner Anjiyografi Ünitemizde 5 hastaya koroner anjiyografi yaptık. Burada da iki hastamız var. Biz bir senedir ünitemizin açılmasını bekledik. Antakya için çok güzel, çok yararlı bir hastanemiz oldu. Umarız ki birçok hastaya faydamız dokunur” dedi.
 
 
Hastanede anjiyo yapılan ilk hasta olan Yusuf Doğruer, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “Anjiyo oldum, çok iyiyim ve rahatım. Hastanemiz çok iyi, doktorlarımız çok ilgilendi. Herkes işini çok iyi yaptı. Doktorlarımıza ve tüm ekibe teşekkür ederim” dedi.
 
 
Bölge halkına hastaneyi tavsiye eden Fatih Bayıroğlu adlı hasta da, “Anjiyo oldum, çok memnun kaldım. Hastane personeli ve doktorlar çok güler yüzlüler. Hastane çok güzel, herkese tavsiye ederim. Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet