Skip Navigation Links

“Deprem ile İskenderun’un gündemi değişti!” Dedi.

İskenderun’u iş birliği ile ayağa kaldıracağız!

“Deprem ile İskenderun’un gündemi değişti!” Dedi.

Gündem   A+a-

 
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve partililerin katılımı ile gerçekleştirilen İTSO ziyaretinde, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.
 
İskenderun TSO ile el ele verip depremin verdiği yaraları iyileştirecek acil eylem planları ve afet yönetim stratejileri geliştirmenin artık zorunluluk olduğunu ifade eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, “İskenderun’u iş birliği ile ayağa kaldıracağız” dedi.
 
Kentin, turizm, ticaret, sanayi, transit taşımacılıkta ülke genelinde bir üs olduğunu belirten CHP Adayı Duduoğlu, deprem ile bölgenin beklentilerinin değiştiğine işaret ederek, kenti yeniden eski güzel ve güçlü günlerine kavuşmak için Cumhuriyeti kuran kadrolara ihtiyaç olduğunu belirtti. Ülkeyi kuran gelenekten geldiklerini ifade eden Duduoğlu, “Biz iş dünyası, STK’lar ve meslek oda ve sendikaları ile İskenderun’u güçlü ve güzel günlere kavuşturmak için heyecanlıyız. Altyapıyı güçlendirmek, binaların güvenliğini sağlamak ve işletmelerin afetlere karşı dayanıklılığını artırmak için çalışabiliriz. Birlikte hareket ederek, İskenderun'u daha güçlü bir ekonomiye sahip, daha güvenli bir şehir haline getirebiliriz.” diye konuştu.
 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CHP’li Belediye Başkanı Duduoğlu’na başarılar dileyerek başladığı konuşmasında; 6 Şubat depremleri ile İlçenin gündeminin değiştiğini; “Deprem öncesi Amanos Tünelini, Otoban bağlantı yolunu ve İskenderun’un öncelikli sorunlarını konuşuyorduk. Oysa şimdi konteynerlerde yaşayan binlerce insanımız zor koşullarda yaşam mücadelesi veriyor” dedi.
 
Ticaretin ve sanayinin gelişmesine olanak tanıyacak bir çalışma içerisinde olunacağının mesajının verildiği CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu ve beraberindeki heyet İTSO’dan sonra İskenderun Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
 
itso-ziyaret-ek-foto.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet