Skip Navigation Links

Projelerle Başkan ve İdareyi Destekleyen Meclis Üyesi Olmak İstiyorum

CHP'den Arsuz Belediye Meclis Üyeleğine Aday Adayı olan Süleyman Gassaloğlu; Projelerle Başkan ve İdareyi Destekleyen Meclis Üyesi Olmak İstiyorum

Projelerle Başkan ve İdareyi Destekleyen Meclis Üyesi Olmak İstiyorumWeb
TV

Gündem   A+a-

 CHP'den Arsuz Belediye Meclis Üyeleğine Aday Adayı olan Süleyman Gassaloğlu;
Projelerle Başkan ve İdareyi Destekleyen Meclis Üyesi Olmak İstiyorum
 
Bir çok sektörde faaliyet gösteren Süleyman Gassaloğlu, işhayatındaki birikimini Arsuz halkı için değerlendirmek istiyor.
CHP Arsuz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Süleyman Gassaloğlu, ilçeye değer katacak projelerin sadece başkan ve idare tarafından değil, meclis üyeleri tarafından da geliştirilmesi ve takibinin yapılmasının önemli olduğunu söyledi.
Meclis üyelerinin sadece oylamalarda olumlu veya olumsuz kanaat gösteren, el kaldıran ve indiren olmasının ciddi sorunları da beraberinde getirdiğine vurgu yapan Gassaloğlu, “Mecliste olmak sadece oturumlarda oy kullanmak olmamalıdır. Belediye başkanı ve idarenin desteklendiği, her meclis üyesinin seçim bölgesindeki sorunları gündeme getirerek çözüm ürettiği, ilçenin herhangi bir noktası için projelerin hazırlanıp idareye sunduğu bütüncül bir sorumluluğu gerektirir” dedi.
Bugüne kadarki anlayışla değil, Arsuz'da Sami Üstün'le başkan ve idareyi destekleyen, iyi çalışan bir meclis üyesi olarak sıradışı bir çalışma içinde olmak istediğini belirten Süleyman Gassaloğlu, depremlerde ağır yara almış Arsuz'u önce toparlamak ve daha sonra da gelecek nesillere aktarılacak miras için çalışmak isteğine vurgu yaptı ve şöyle konuştu;
“Arsuz'da CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, en doğru seçeneklerden birisi olarak aday gösterildi. Bugüne kadar duruşu ve halktaki karşılığını yakından takip ettiğim bir isim. Birlikte çok güzel işlere ilza atacağımıza inanıyorum. Sadece idare bünyesindeki birimlerin değil, tüm meclis üyelerinin sorumluluk bölgelerindeki sıkıntıların çözümüne katkı sunmaları gerektiği fikrinde ısrarcıyım. Belediyecilik komplike bir hizmet alanı. En ücra mahalledeki muhtardan meclis üyesine, başkan yardımcılarından başkanlık makamına kadar ortak aklın ön planda olduğu bir anlayışla çalışmalara katkı sunmak gerekiyor. Sami Üstün başkanla da yeni dönemde bunların hepsini başaracağımızdan kuşkum yok” dedi.
 
 
 
 
Projelerle Başkan ve İdareyi Destekleyen Meclis Üyesi Olmak İstiyorum videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet