Skip Navigation Links

ABADER Altın Dağıttı

Abacılı Yörük Türkmen Derneği ABADER, LGS Türkiye birincilerine ve başarılı fakülte öğrencilerine ödül olarak altın dağıttı.

ABADER Altın Dağıttı

Gündem   A+a-

 

Abacılı Yörük Türkmen Derneği ABADER, LGS Türkiye birincilerine ve başarılı fakülte öğrencilerine ödül olarak altın dağıttı. Siyasi parti temsilcileri, Milletvekili, protokolün, işadamlarını katılımıyla törene ilgi çok fazlaydı.
 
ABADER Başkanı Duran BİLGİN
 
'' Sevgili Öğrenciler,
 
Sizler tarihiyle, hedefleriyle, değerleri ve vicdanıyla büyük bir milletin evlatlarısınız. Sizler milletimizin umudu, aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Ne yapıyorsak sizler için, sizin istikbaliniz için yapıyoruz. Sizlere daha güçlü, daha müreffeh, daha itibarlı bir ülke bırakma gayesiyle gece-gündüz çalışıyoruz. Eğitim çağındaki evlatlarımızın en nitelikli, en donanımlı şekilde yetişmesi için hiçbir fedakârlıktan çekinmiyoruz. Öğretmenleriniz ve aileleriniz de sizin hayallerinizi gerçekleştirmeniz için emek veriyor, ter döküyor, mücadele ediyor.
 
Sizlere tavsiyem; Allah’ın her birinize bahşettiği yeteneklerin, kabiliyetlerin, özünüzde bulunan o gizli hazinelerin farkına varmanızdır. Yaratılmışların en şereflisi olan insan bu dünyada ulvi bir gaye için vardır. Bizler sadece kendimizden değil ailemizden, arkadaşlarımızdan, çevremizden ve bağrından çıktığımız milletimizden de sorumluyuz. Başarılı bir mühendis, doktor, siyasetçi, işadamı, sanatçı, sporcu olmayı isterken, aynı derecede iyi insanlar olmayı da hedeflemeliyiz.
 
Kendinize inanın, milletinize inanın. Her karışında bir şehit yatan bu güzel ülkemizin gücüne inanın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatandaşı olmaktan daima iftihar edin.
 
Yüzlerinizdeki umudu, gözlerinizdeki ışığı görüyor, ülkemizin aydınlık geleceğine bütün kalbimle inanıyorum. Rabbimden sizlere zihin açıklığı vermesini niyaz ediyorum. Umudumuzun tazelendiği bu anlamlı günde her birinize başarılar diliyorum. Konuşmamı Atatürk’ün bir sözüyle sonlandırmak istiyorum; “Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran eğitim ordusudur.”
'' dedi.
 
abader-altın-yörükler-ek.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet