Skip Navigation Links

Kayıp hamile anne ve çocukları ölü bulundu!

Selma Abacı, çocukları 3 yaşındaki Kerim ile 2 yaşındaki Azat’ı bulmak için İskenderun İlçe Jandarma komutanlığına bağlı ekipler de harekete geçti.

Kayıp hamile anne ve çocukları ölü bulundu!

Gündem   A+a-

 Kayıp hamile anne ve çocukları ölü bulundu!
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan 7 aylık hamile bir kadın ile iki çocuğu, 9 gün sonra, bir su kanaleti içerisine gizlenmiş ve cinayete kurban gitmiş bir halde cesetleri bulundu.
 
Edinilen bilgilere göre haber alınamayınca aile yakınları tarafından 9 gün önce kayıp ihbarı verilen 7 aylık hamile Selma Abacı, çocukları 3 yaşındaki Kerim ile 2 yaşındaki Azat’ı bulmak için İskenderun İlçe Jandarma komutanlığına bağlı ekipler de harekete geçti.
 
Jandarma ekiplerinin gece gündüz adeta iğne ile kuyu kazarak yaptıkları çalışmalar neticesinde kayıp olan kadın ile çocuklarının cinayete kurban gittiğini tespit etti. Ekipler 7 aylık hamile Selma Abacı, çocukları 3 yaşındaki Kerim Abacı ile 2 yaşındaki Azat Abacı’yı Bekbele Bitişik yaylasında bir kanaletin içerine gizlenmiş halde buldu.
 
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları tamamlandıktan sonra alınan cesetler Antakya Adli Tıp kurumuna otopsi için gönderildi.
 
Olayla ilgili eski köy koruyucusu Turgay Kaya cinayet zanlısı olarak Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının cinayeti pompalı tüfekle işlediği, daha sonra yayladaki su kanaletinin içerisine gizlediği belirlendi. 7 aylık hamile Selma Abacı ve çocuklarının katil zanlısı T. K.’nin köy koruyucusu olduğu ancak 2 yıl önce görevden atıldığı öğrenildi.
 
Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli sorgulanıyor. Haberi duyan aile yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet