Skip Navigation Links

‘Gülümseyin, Geliyoruz’ projesi İskenderun’da!

Gülümseyin, Geliyoruz’ tiyatro ekibi İskenderun Gençlik Merkezi iş birliğiyle TEK Kampüs Okullarındaki çocukların yüzlerini gülümsetti.

 ‘Gülümseyin, Geliyoruz’ projesi İskenderun’da!Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

 ‘Gülümseyin, Geliyoruz’ projesi İskenderun’da!
 
Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi’nin deprem bölgeleri için başlattığı ‘Gülümseyin, Geliyoruz’ projesiyle oluşturulan tiyatro ekibi bugün İskenderun Gençlik Merkezi iş birliğiyle TEK Kampüs Okullarındaki çocukların yüzlerini gülümsetti. ‘Ninemin Sihirli Sandığı’ isimli tiyatro Malatya ve Kahramanmaraş’tan sonra Hatay’a gelerek 6 Şubat depreminden sonra moral ve motivasyonlarını kaybeden çocukların eğlenmeleri ve güzel vakit geçirmelerini sağladı. Okuldaki çocuklara tiyatro oyunlarıyla neşeli anlar yaşatan ekibe oyun sonunda İskenderun Gençlik Merkezi müdürü Ahmet KESKİN ve İskenderun TEK Kampüs Okulları hediyelerini takdim etti. Tiyatro oyunundan sonra İskenderun Gençlik Merkezine geçen ekip merkezi gezip küçük bir dinleti vererek İskenderun Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllüleriyle sohbet edip keyifli anlar yaşadı.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Depremden sonra memleketimizde oluşan olumsuzlukları azaltmak için var gücümüzle çalışırken Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi’nin yürüttüğü projeyle çocuklarımızın yüzünde tebessümler görmek bizler için çok anlamlı ve mutluluk verici. Bu güzel proje için başta Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi müdürü Zülküf YILMAZ ve ekibine sonrasında bizleri okullarında ağırlayan TEK Kampüs Okullarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ‘Gülümseyin, Geliyoruz’ projesi İskenderun’da! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet