Skip Navigation Links

“DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”

6 Şubat depremlerinde ağır hasarlı duruma düşen ve yeniden inşasına başlanan İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu, Belen’de yükseliyor.

“DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Eğitim   A+a-

 6 Şubat depremlerinde ağır hasarlı duruma düşen ve yeniden inşasına başlanan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu, Belen’de yükseliyor.
 
6 Şubat depremlerinde ağır hasarlı duruma düşen ve yeniden inşasına başlanan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Belen’de yükseliyor. ODTÜ Eymir Kültür Vakfının öncülüğünde yardımsever kişi ve kuruluşların ayni ve nakdi yardımları ile yapımı devam eden İMYO’nun bir yıl içerisinde tamamlanacağı ve eğitime başlayacağı ön görülüyor. Kış şartlarında yapımına devam eden İMYO’da bir yandan Metalurji Birimi perde duvarlar, çelik kolon ve makas montajlarının tamamlanmaısyla inşaat hızla devam ederken diğer yandan makine biriminin redye temel döşeme imalatı devam ediyor. Aynı zamanda 28 Kasım’da yapılan temel atma töreninden bu yana Meydan Kafe’nin temel hazırlıkları tamamlandı.
 
Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Binalar yıkılır ama umutlar yıkılırsa geleceğimiz yıkılır diyerek yola çıktıklarını” ifade ederek “depremden hemen sonra nasıl vatandaşımızın hizmetindeysek sonrasında ve daima da hizmet etmeye devam ediyoruz. Asrın felaketinin üzerinden geçen bir yılda bölgenin normalleşmesi için elimiz hep taşın altında. Yaralarımızı el ele sarmak için yanımızda olan ODTÜ Eymir Kültür Vakfına, yönetim kuruluna ve kıymetli bağışçılarına üniversitem ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Dönem başında eğitim olmadan olmaz dedik ve üniversitemizi yüz yüze eğitime başlatmıştık. Tüm birimlerimizde yüz yüze eğitim için durmadan çalışıyoruz” dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet