Skip Navigation Links

ÖNTÜRK: HATAY’I TÜM RENKLERİYLE KORUYUP AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Mehmet Öntürk, ziyaretlerinin İskenderun durağında Hatay’ı tüm renkleriyle koruyup ayağa kaldıracaklarını belirtti.

ÖNTÜRK: HATAY’I TÜM RENKLERİYLE KORUYUP AYAĞA KALDIRACAĞIZWeb
TV

Gündem   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, ziyaretlerinin İskenderun durağında Hatay’ı tüm renkleriyle koruyup ayağa kaldıracaklarını belirtti.
 
15 ilçeyi karış karış gezerek 593 mahallede vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Öntürk, Hatay’a yapılacak projeleri de kamuoyuna duyurdu.
 
Öntürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da yaptığı konuşmasının cımbızlanmasının yanlış olduğunu, ifade etti.
 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde açıklamalarda bulunan HBB Başkan Adayı Öntürk; İskenderun’da konteyner çarşıda ve sanayi sitelerinde hizmet veren esnafları, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyaretlerinde bulundu.
 
CUMHURBAŞKANIMIZ AYRIM YAPMADI, BUNDAN SONRA DA YAPMAZ
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öntürk, belli odaklar tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının çarpıtıldığını söyledi.
 
Öntürk, yaptığı açıklamada; “İskenderun’u su basıyor. HATSU ne yapıyor, gücü yetiyor mu, bütçesi yetiyor mu yapamaz. Elektrik faturasını ödeyemeyen bu yapının İskenderun’da altyapı projesini hayata geçirme ihtimali var mı yok. Reyhanlı’da altyapı ihalesi yaptık. Reyhanlı nüfusu 100 bindi, göçlerle 2 katına çıktı. Suyu yetersiz. Su şebekesini İller Bankası eliyle yeniliyoruz. Hassa Aktepe, Akbez ve İskenderun da aynı şekilde. Bu projelerin tamamını il başkanlığımız döneminde onaylanıp ihaleye çıkıldı.” Dedi.
 
Başkan Adayı Öntürk: “Cumhurbaşkanımız hiçbir dönemde ayrım yapmadı, yapmaz. Diyor ki elbirliğiyle bu işleri yapmamız lazım. Biz hiçbir belediyenin 1 kuruşunu kesmedik. CHP’li de olsa, İYİ Partili de olsa desin ki bize ödeneğimizi kestiniz.” diye konuştu.
 
HBB BÜTÇESİ İLE HATAY AYAĞA KALDIRILAMAZ
 
Öntürk: “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız geldiğinde ilçe belediye başkanlarımız para istedi. 130 Milyon TL. Şütfü Savaş’a bugünkü faizle 10 yıllık kredi verildi. Ne için hizmet gelsin diye. Biz ayrımcılık yapmayız. Asıl “kim bana oy verirse ona hizmet var” diyenleri sosyal medyayı karıştırırsanız bulursunuz.” İfadelerinde bulundu.
 
Konuşma metinlerinin bir kısmının keislerek kullanıldığına vurgu yapan Öntürk: “Bizi de Cumhurbaşkanımızı da 22 yıldır tanıyorsunuz. Biz Hakkari’ye de, Şırnak’a da Tekirdağ’a da aynı yolu aynı hastaneyi yaptık. Aynı ödeneği verdik. Burada denilmek istenen şey şu; Bu belediyenin bütçesi bu ilin ayağa kalkması imkansızdır. Tüm renklerimizle birlikte gövdemizi taşın altına koyalım. Allah’ın izniyle Hatay’ın kültürünü, medeniyetini tüm renkleriyle koruyup eskisinden daha güzel şekilde ayağa kaldıralım. “
ifadelerini kullandı.
 
Öntürk, İskenderunlularla bir araya gelerek vatandaşların isteklerini dinledi.
 
Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÖNTÜRK: HATAY’I TÜM RENKLERİYLE KORUYUP AYAĞA KALDIRACAĞIZ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet