Skip Navigation Links

Söz Verdi Gereğini Yaptı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, eğitim kurumlarına yönelik sürdürülen destek projesi kapsamında TOBB İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Eğitim   A+a-

SÖZ VERDİ, GEREĞİNİ YAPTI
 
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, eğitim kurumlarına yönelik sürdürülen destek projesi kapsamında Türkiye Odalar Borsalar Birliği İlkokulu’na ziyarette bulundu. Savaş’ın okul ziyaretine Belediye Meclis üyeleri Necdet Bök ve Süleyman Üstün’de eşlik etti.
Ziyarette TOBB İlkokulu Müdürü Gültekin Bayraktaroğlu, Baş Müdür Yardımcısı Ziya Bilen, Müdür Yardımcıları Mehmet Fatih Saltık, Mehmet Çiftçi, Selahattin Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı Şükran Karabudak hazır bulundu.
Okul idaresi, önceki gün okulun bazı ihtiyaçları konusunda Belediye Başkanı Savaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirmiş, okulun bahçesine oyun gurubu ve spor sahası yapılması, okulda mevcut bulunan Ana sınıfının çevre düzenlemesinin gerçekleştirilmesi konusunda destek istemişti.
Belediye Başkanı Savaş ise, ziyarette Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu’na bir ziyaret gerçekleştireceğini, eksiklikleri bizzat yerinde görmek ve denetlemek suretiyle gereken desteğin yapılacağını ifade etmişti.
Belediye Başkanı Savaş okul yöneticilerine verdiği sözü anında yerine getirerek beraberinde Belediye Meclis üyeleri Necdet Bök, Süleyman Üstün ve Belediye Etüd-Proje Müdürü Engin Sözer’le birlikte önceki gün okulun ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek üzere Türkiye Odalar Borsalar Birliği İlkokulu’na ziyarette bulundu.
Okulda incelemelerde bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, okul idaresinin taleplerinin karşılanması için bir fizibilite çalışması yapılması konusunda Belediye Etüd-Proje Müdürü Engin Sözer’e talimat verdi.
Okullarına yapılan ziyaretten ve ihtiyaçlar konusunda verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB İlkokulu Müdürü Gültekin Bayraktaroğlu, okul idaresi, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve tüm öğrenciler adına, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve ekip arkadaşlarına katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleriyle sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ziyarette, okula duvar saati, öğrencilerin faydalanabilmesi için okul kütüphanesine hikaye kitabı hediye etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet