Skip Navigation Links

CHP Payas Adayı Adaylıktan Bakın Neden Çekilmiş !

CHP Payas Adaylığından Çekilen Cabbar Arslan'Dan Eski Vekil Şahin'e Zehir Zemberek Sözler

CHP Payas Adayı Adaylıktan Bakın Neden Çekilmiş !Web
TV

Gündem   A+a-

 CHP Payas Belediye Başkan Adayı Cabbar Arslan, adaylıktan çekildiğini açıklarken, sebeplerini sıraladı ve CHP Hatay Eski Milletvekili Suzan Şahin ve Payas İlçe Başkanına zehir zemberek sözlerle yüklendi
 
CHP Payas Adayı Adaylıktan Bakın Neden Çekilmiş !
 
CHP Payas Adaylığından Çekilen Cabbar Arslan'Dan Eski Vekil Şahin'e Zehir Zemberek Sözler
 
Cumhuriyet Halk Partisi Payas Belediye Başkan Adayı Cabbar Arslan Yaptığı Açıklamada, adaylığı açıklandığı andan itibaren CHP Hatay İl Başkanı, Payas İlçe Başkanı dahil teşkilattan tebrik almadığı gibi çalışmalarının engellendiğini söyledi.
Payas İlçe Başkanının CHP Hatay eski Milletvekili Suzan Şahin'den talimat aldığı için çalışmalara katılmadığı ve Cabbar Arslan'ın adaylığını onaylamayıp destek vermediğini belirten CHP Payas Belediye Başkan Adaylığından çekilen Cabbar Arslan, zehir zemberek açıklamasında şöyle dedi :
 
Öncelikle PAYAS Belediye Başkanlığı adaylığına beni layık gören CHP Genel Merkezine, Hatay İl Başkanlığına, destek veren tüm parti yöneticilerine ve partililere teşekkür ederim.
26/01/2024 tarihi gecesi adaylığım genel merkez tarafından açıklandığı andan itibaren tarafıma her kesimden gerek arayarak gerekse mesaj yoluyla tebrik ve destek gördüm. Ancak CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin “eski milletvekili ablasından” aldığı talimatlar doğrultusunda adaylığımı kabullenmeyerek genel merkezin iradesine karşı çıkarak tarafıma telefonla veya sosyal medya üzerinden herhangi bir tebrik ve destek mesajı yayınlamamıştır. Kendisi ile yaptığım yüz yüze görüşmede ablasından dolayı böyle davranışlar içerisine girdiği ve ablasıyla bu konuyu görüşmem gerektiğini beyan etmiştir. Seçime sayılı günler kala kendisine göstermiş olduğu bu tavrın Cumhuriyet Halk Partisine ve adaylığıma çok zarar vereceğini önemle anlattım. İlerleyen günlerde CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin’in yerime aday çıkarma çalışmaları yaptığı, amaçlarının burada seçim kazanmak olmağı açıkça görülmektedir. Bu partiyi “babalarının malı gibi gören” kamuoyunca da yakından bilinen , ticari çıkarları doğrultusunda yerime düşük profilde bir aday çıkararak adaylığımı tartışmaya açanlar tarafından şahsıma karşı bir yıpratma politikası açıkça izlenmektedir. Bugüne kadar Allah’tan başka kimseden korkmadım, herhangi bir kişi veya kişilere biat ederek bir konum elde etmedim. Bu saatten sonrada böyle bir şeye tenezzül etmeyeceğim için Cumhuriyet Halk Partisi PAYAS Belediye Başkanlığı adaylığımdan çekildiğimi kamuoyuna bildiririm.
 
 
 
CHP Payas Adayı Adaylıktan Bakın Neden Çekilmiş ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet