Skip Navigation Links

Kalkan; “Halkımızın Güvenliği İçin Halkımızla Birlikte Mesai Yapıyoruz”

Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kalkan; “Halkımızın Güvenliği İçin Halkımızla Birlikte Mesai Yapıyoruz”

Gündem   A+a-

 
Göreve başladığı günden itibaren önleyici güvenlik tedbirlerini ve kontrolleri en üst seviyede tutarak, halkın kendini huzur ve güven içerisinde hissetmesi için tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat esasıyla çalışmalar ortaya koyan Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan geçtiğimiz hafta çarşı merkezinde esnaf gezisi yaparken, önceki gün de Dörtyol Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek alın terini ve emeği ürüne dönüştüren esnafların güvenlik ve trafik konularındaki sorun ve önerilerini dinledi.
 
Özellikle Dörtyol Küçük Sanayi Sitesi yolu ve etrafındaki trafik yoğunluğunun can ve mal güvenliği açısından tehlike yarattığını belirten esnafların talep ve önerilerini dinleyen Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; “Genel asayişin devamının sağlanması, önleyici güvenlik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, suçun oluşmadan engellenmesi, meydana gelen suçlara en hızlı şekilde müdahale edilmesi ve suçun faillerinin yakalanarak ilgili birimlere teslim etmek üzere değerli Valimiz, İl Emniyet Müdürümüz ve Kıymetli Kaymakamımızın talimatları doğrultusunda 24 saat esasına göre faaliyet göstermekteyiz.
 
Güvenlik hizmetinin en önemli bölümü; halkın yanında olmak, onlarla iletişim halinde olmak, ikamet ettikleri noktaya kadar hizmet götürmek olgusudur. Bunun için önleyici devriye hizmetleriyle toplumda sorunsuz ve güvenle yaşama rahatlılığı için hemşerilerimizden aldığımız desteklerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
 
Emniyet teşkilatımızdaki her bir mesai arkadaşım aynı zamanda, bir ebeveyn. Kendi yakınlarımız için arzuladığımız huzur ve güven ortamı neyse, tüm hemşerilerimiz için de aynı huzur ve güven ortamını halk desteğini, halkla daha fazla münasebette bulunarak sağlamaya çabalıyoruz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen tüm Dörtyollu hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet