Skip Navigation Links

TÜMSİAD Üyelerinden Protokol Ziyaretleri

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD ) Hatay Şube Yöneticileri İskenderun’da gün içerisinde protokol ziyaretlerinde bulundular.

Gündem   A+a-


SAMANDAĞLILAR DERNEĞİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
TÜMSİAD Üyelerinden Protokol Ziyaretleri
 
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD ) Hatay Şube Yöneticileri İskenderun’da gün içerisinde protokol ziyaretlerinde bulundular.
Dernek Başkanı Hasan Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.
Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işadamlarına, yatırımcılara her zaman destek olduklarını belirterek, çalışmalarında dernek yöneticilerine başarılar diledi.

TÜMSİAD Başkanı Ertürk ise amaçlarının ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak olduğunu belirterek, dernek olarak çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirtti.
 

Ertürk ,daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ı ziyaret etti.
Başar ,gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek İskenderun’un her anlamda gelişen bir şehir olarak dikkat çektiğini söyledi.
Ertürk ise TÜMSİAD’ın 2012 yılı sonu itibariyle Türkiye’de 55 şubeye, yurtdışında 15 temsilciliğe ve toplamda 20.000 üyeye ulaşarak Türkiye’nin en büyük SİAD’ larından biri olduğunu vurguladı. Ertürk,2013 yılı için ise TÜMSİAD’ın birçok hedefi bulunmakta olup; bunlardan birisinin de 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında birincisi düzenlenecek olan TÜMEXPO Ticaret Fuarı nın gerçekleşmesi olduğunu söyledi.
 
 
TÜMSİAD ın vizyonu hakkında açıklamalarda bulunan Ertürk, “TÜMSİAD İşadamları Derneği olarak, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmaktır” dedi.
Heyet daha İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaret etti.

TÜMSİAD Üyelerinden Protokol Ziyaretleri videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet