Skip Navigation Links

Abdullah Şenöz Pastaneleri Türkiye Gastronomisine Değer Katanlar Arasında

2024 Yeni Yıla Merhaba etkinliği Beylerbeyi Sezen Hanım Yalısı’nda gastronomi, basın ve sanat camiasının katılımıyla gerçekleşti.

Abdullah Şenöz Pastaneleri Türkiye Gastronomisine Değer Katanlar Arasında

Gündem   A+a-

 
Gastronomi Turizm Derneği (GTD)’nin 2024 Yeni Yıla Merhaba etkinliği Beylerbeyi Sezen Hanım Yalısı’nda gastronomi, basın ve sanat camiasının katılımıyla gerçekleşti. Bu etkinliğe Türkiye’nin önde gelen ve Türk gastronomisinin dünya da ün salmış bir çok değerli marka sahipleri , Amerika ve Türkiye’den yerli ve yabancı yatırımcılar katıldı. Gastronomi Turizmi Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Boztepe; gastronomi turizmine değer katanlara plaket ve teşekkür belgesi verdi.
 
GTD Başkanı Gürkan Boztepe, Erdem Tavas (Galataport Genel Müdürü), ABD’den Türk ürünleri almak isteyen CEO’lar, Nadir Güllü (Karaköy Güllüoğlu) Cüneyt Asan (Günaydın Restoran), Demet Sabancı Çetindoğan (Demsa Group), Davut Gül (İstanbul Valisi), Süreyya Üzmez (Trilye Restoran Sahibi), Fatma Şahin (Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı) Tamer Levent (Oyuncu), Nuri Develi (Develi Restoran) Dr. Ender Saraç , Selçuk Avan (Rolla’nın Kurucusu ve Yönetici Şefi) Birkan Saytaş (Napoli Antica Genel Müdürü), Vasfi Pakman (Türkiye Lezzet Federasyonu Başkanı), Cevza Başman (Kavaklıdere), Doç. Dr. Efsun Dindar (GTD Bilim Kurulu Başkanı)’na bu değerli etkinliğe katılım ,destek ve gastronomi turizmine kattıkları değerden dolayı teşekkür edildi.
 
Boğazın en güzel manzarasına sahip olan yalıda, doğal üretim peynirler, glutensiz yiyecekler, tatlılar, ünlü şeflerin hazırladığı özel yiyeceklerin yanında Türk Kültrürünün vazgeçilmez yiyecekleri olan sokak yemekleri ikram edildi.
 
GTD; ( Türkiye Gastronomi Turizmi Derneği ),
Hatay'ı temsilen ABDULLAH ŞENÖZ Pastaneleri dahil -21 şehir 10 ülke 2000 üye
Türk mutfağının, Türk üreticilerin Türkiye’de ve dünyada hak ettiği yere ulaşabilmesi için ulusal ve uluslararası alanlarda Türkiye’yi gastronomi alanında büyük başarılarla temsil eden tek dernektir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet