Skip Navigation Links

İskenderun’a Çelik Öğrenci Yurdu ve Sosyal Tesis Binası Kazandırılıyor

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile birlikte, ilçede yapımına hızla başlanan 762 kişilik,

İskenderun’a Çelik Öğrenci Yurdu ve Sosyal Tesis Binası Kazandırılıyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile birlikte, ilçede yapımına hızla başlanan 762 kişilik Modüler Çelik Öğrenci Yurdu ve Sosyal Tesis Binası inşaat alanını ziyaret ederek, devam eden çalışmalar ile ilgili İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’den detaylı bilgi aldı.
 
Vali Masatlı, projenin şehirdeki eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, “Eğitim, gençlerimizin geleceği için hayati öneme sahip. Bu tür yatırımlar, öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmak adına büyük bir adım” dedi.
 
İnşaat alanında Vali Masatlı’ya, yetkililer tarafından yapılan proje hakkında detaylı bilgiler sundu.
 
Vali Mustafa Masatlı, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Eğitim, gençlerimizin geleceğidir. Bu tür yatırımlarla gençlerimize daha iyi bir eğitim ve yaşam alanı sunuyoruz. İskenderun’daki bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki eğitim kalitesinin artmasını ve gençlerimizin daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet